Кое е по-добре Образователни технологии или център Тара
Модератор: Boromir
Кое е по-добре Образователни технологии или център Тара
Здравейте единайстокласници,
Препоръчайте някой курс по литература. Имам данни само за Образователни технологии и център Тара, но със сигурност има и други по-добри.
Препоръчайте някой курс по литература. Имам данни само за Образователни технологии и център Тара, но със сигурност има и други по-добри.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Абсолютно вярно!
Курсът само ще ти даде насоки и допълнителни знания,все пак се предполага,че материала за КСК изпит се учи в училище...за жалост това е далеч от истината,да не говорим за критериите,но наистина курсът или частният учител не е решаващ фактор...определящ е самият човек!Мога да ти го кажа от личен опит...в седми клас не съм ходила на никакви уроци по литерат. и имах страхотна оценка.Зависи доколко ти се отдава определен предмет,каква основа си получил в училище,от късмета,но най-вече зависи от теб!
М/другото страшно много хора в гимназията го карат през просото,а като стане време за КСК изпит се хапят и си викат:"Що не внимавах повече!"
Курсът само ще ти даде насоки и допълнителни знания,все пак се предполага,че материала за КСК изпит се учи в училище...за жалост това е далеч от истината,да не говорим за критериите,но наистина курсът или частният учител не е решаващ фактор...определящ е самият човек!Мога да ти го кажа от личен опит...в седми клас не съм ходила на никакви уроци по литерат. и имах страхотна оценка.Зависи доколко ти се отдава определен предмет,каква основа си получил в училище,от късмета,но най-вече зависи от теб!
М/другото страшно много хора в гимназията го карат през просото,а като стане време за КСК изпит се хапят и си викат:"Що не внимавах повече!"
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- DaNce_
- Пишеща машина
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Не всичко, но повечето си зависи от нея. На уроците се дават насоки, т.е. посочват ти правилните материали (критики), доизясняват ги, обаче ти сам ако не седнеш да се помъчиш над тях...вс. губи смисълuktc написа:ДарлинК, не си права.
То ако всичко зависи от нея(него), за какво изобщо да ходи на уроци? Защо и ти ходиш? Отговор- защото не всичко зависи от кандидат-студента.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Потенциална конкуренция си си.zoxoxo написа:Добре де, никой никъде ли не се е готвил, говоря за момичета за специалност право. Все пак дайте някаква информация, аз не съм ви конкуренция, ще кандидатствам чак догодина.
Ако някой не го приемат тази година, ще остане за другата и ти ще му вземеш мястото.
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ДарлинК мисли за всичко!uktc написа:Потенциална конкуренция си си.zoxoxo написа:Добре де, никой никъде ли не се е готвил, говоря за момичета за специалност право. Все пак дайте някаква информация, аз не съм ви конкуренция, ще кандидатствам чак догодина.
Ако някой не го приемат тази година, ще остане за другата и ти ще му вземеш мястото.
zoxoxo, аз се готвя при частен учител и не съм посещавала ОТ. А и едва ли тук е мястото да питаш за тези школи, защото във всеки град учителите към ОТ са различни, следователно и нивото е различно. Дори и да ти кажа: "Да, уроците по литература са супер!", аз ще говоря за Бургас... От къде ще съдиш, че и уроците в София са супер?! Препоръчвам ти да разпиташ кандидатстуденти от твоя град, които са посещавали точно определени курсове при точно определени учители.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...