Места по специалности

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Добре, всеки да си напише колко му е потока.

Ние примерно почнахме първи курс 54 човека.

Сашо да си напише, Гавроша да си напише, информатика първи курс са доста добитък - два потока, май май 180 както съм слушал от съквартиранта. Онея исисисисиси са по двайсетина човечета май.
Математика колко беха... 50-60

И каквито и промени да има, ще е долу-горе толкова. Точни цифри ли ти трябват? Харизанова ги знае, а може би не :lol: :lol: :lol: Звънни й, би трябвало да нямаш проблеми и да ти изпее.
Изображение
Аватар
бръм бръм
Постоянно присъствие

Мнение от бръм бръм »

по принцип и ориентировъчни суми вършат работа колкото да си направя някакви "кръчмарски" сметки. и къде има данни за контакт с г-жа Харизанова да взема да направя както ти казваш :)

edit: търсачките са хувабо нещо ама на пусти му мързел та намерих телефона на г-жа Лиляна Павлова Харизанова предполагам за нея става дума. В понеделник ще и звънна
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Абсолютно за Лили Харизанова иде реч
Кефи се:
каб. 111, тел. 8161-542, 62 34 83

Ей го е и на Ани Василева. Тя е от учебния отдел.
каб. 209-А, тел. 8161-522, 62 23 73

Бъди вежлив, дръж се възпитано, поздрави, едно-друго и не ги карай да повтарят!
Изображение
Аватар
бръм бръм
Постоянно присъствие

Мнение от бръм бръм »

мда имам опит в това и точно в сайта на фми ги намерих и аз затова пуснах този едит мерси все пак за информацията и помоща.
Аватар
бръм бръм
Постоянно присъствие

Мнение от бръм бръм »

днес звъннах .. казаха, че чакали отговор от министерстовото за местата.. което е доста странно защото мисля, че това за бройките места беше за всеки университет. както и да е явно наистина е доста рано
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

И в настроение ли беха?
Днес следобеда се видях с Ани Василева. Ти с Харизанова ли си осъществил контакт? :lol: :lol:

Иначе ей ти списъци. Те ще ми извадят очите. :shock: :shock: В страницата на катедрата Обучение по Математика и Информатика били.

http://www.fmi.uni-sofia.bg/education/bachelors/lists
Изображение
Аватар
бръм бръм
Постоянно присъствие

Мнение от бръм бръм »

Пфу кой да ти знае, че са там макар че логика има. Говорих с Лиляна Харизанова която ме упъти към ректората отдел учебна дейност и там както видях от сайта трябваше да търся доц. д-р Магдалина Тодорова, но я нямаше. Все пак жената която вдигна телефона каза, че все още се чака отговор от МОН.Та това е.

Малко статистика да пусна за миналата година да не се мъчат другите, а и да има полза
ФМИ влезнали през 2006/2007 демек миналата година :)
Специалност*****************Мъже***Жени***Общо
Математика*******************16&*****11& ****28
Математика и информатика******26******20******46
Приложна математика***********59*****26******85
Информатика Поток 1 ***********67*****31******98
Информатика Поток 2 *********** 62*****23******85
Компютърни науки *************53****27*******80
Информационни системи *********28*****15******43
Софтуерно инженерство *********27*****24******51

Общо: 338 178 516

& Имаше едно име от което не се разбира от какъв пол е неговия собственик.

Да се отбележи, че тази година има и нова специалност
Последно промяна от бръм бръм на 23 Апр 2007, 21:48, променено общо 1 път.
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Последно не можах да разбера. Упътили са те към Ректората, а ти звъниш на по-известна като Магда :lol: зам. декан по учебната дейност във ФМИ?

Значи МОН нещо мъдрят. Заеби. Гледай списъците от катедрата. Въпреки, че от втори курс нататъка са попресилени. Има прекъснали и отписани, които фигурират. Но тебе те интересува първи курс.
И хем с Банков бяхме предната седмица на Мусала и ги видях сега. :shock: :shock: Ама на планина не говоря за теми от факултета. Само за математика, физика, програмиране и мрежи. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
бръм бръм
Постоянно присъствие

Мнение от бръм бръм »

еми така ми казаха, но аз намерих този номер в сайта друг нямаше и така :) нещо съм се пообъркал май, най-важното е, че поне знам че проблема е в МОН за сега. btw сега ми просветна, че горе можех да си пусна хтмл тагове да направя една таблица, а не да се бъхтя с тия *** . сега вече ме мързи
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”