Въпрос за изборна дисциплина

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Въпрос за изборна дисциплина

Мнение от Бeтон »

Вярно ли е, че имало изборна дисциплина Планиски туризъм или нещо подобно? Само чух слухове, че било към спорта, отначало се разкарваш в Борисовата, после не знам къде. Никой не можа да ми каже конкретни неща, само слухове оттам-насам.
Ако някой знае и може да разкаже за това, моля.

Защото във ФМИ смятаме планинарското движение да прерастне в нещо документирано и да се популяризира. Та затова питам и да знам какво да говоря :D
Изображение
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Ами води се само Туризъм (лъжци и измамници). Към спортът е да. Първо в Борисовата (2 пъти) После се редуват Симеоново, Драгалевци, Симеоново. Глупавото е, че всеки път обикаляме само по час и половина, а на повечето пътят ни е толкова по автобусите (че и повече) Преподавателите не са съгласни да правим по 3 часа примерно. Т.е. оказа се голяма набутвация и сега ще си търся протокол за освобождаване. И наистина трябва да го кръстят Планинарство или нещо подобно, защото определно не е Туризъм! :evil:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Яворчо, браво. Вече имам сигурен човек, който знае.

Батка, да знаеш какви походи стават във ФМИ, т.е. не вътре ами по планините. Лелеее... Тва Рила, тва Витоша... Шефа на катедрата ОМИ доц. д-р Банков и д-р Банкова са специалисти. 8)

Задава се ходене до Триград в Родопите май беше около 24-ти май май беше. Много "май" станаха. :D Само че нещо форумчето се е бъгнало, като го оправят, ще пусна линка.
Изображение
Аватар
AntiNomiA
В началото бе словото

Мнение от AntiNomiA »

Като става дума за ФМИ и изборни дисциплини, се чудех дали някоя кака или батко от факултета не би искал/а да сподели кои изборни са интересни, лесни, при готини преподаватели и т.н., общо взето кое си заслужава да се запише. Аз съм КН 1 курс и засега най-много ми грабват окото "Математическа логика" при проф. д.м.н. Димитър Вакарелов, Диференциални уравнения и приложения с "Mathematica", "Matlab" или "Maple" при проф. д.м.н. Недю Попиванов и доц. д-р Гено Дачев. Очаквам съвети.:)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”