Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
В началото и аз си мислех, че е гордост да учиш в СУ, но вече смятам, че в доста отношения е мноооого назад от добрите университети в света и в Европа и не се учудвам, че е толкова назад в класациите. Не мога да си обясня защо толкова го превъзнасят някои хора...
Доколкото знам, тази класация е изработена на базата на то колко добри са университетските сайтове , а не на самите постижения на дадения ВУЗ. В това отношение даже си чудя как сме толкова напред
Бeтон написа:Ти си много назад. Отивай да си играеш, че явно навремето си нямала времето за това.
Не знам дали аз съм назад, но ти изглежда си доста незапознат... Съгласна съм, че е най-добрият ВУЗ в България, но все още е далеч от това, което ми се иска да бъде.
хахаха каква е тази класация неграмотната .. ако Русенският универстет на 5 място в България .. не знам просто ..
аз съм русенец и ги гледма идиотите там .. празноглавци .. то няма н ито една свястна специалност ..
а колкото до това че СУ бил мачкал наред .. при цялото ми уважение една шепа специалности от този университет имат смисъл да се учат ..
за мен най-качествения университет си е медицинския в София и УАСГ ... всичко друго е пародия и пияници
Бeтон написа:Ти си незапозната. Не четеш ли за какво била класацията.
Ако сайта правеше Университета... блажени са вярващите.
Със сайт и без сайт СУ МАЧКА
Не говорех специално за тази класация. В друга бях чела, че е на 1300 и някое в Европа от общо около 3000. Не помня точна цифра. И беше единственият български университет, който изобщо присъстваше в класацията. И мисля, че беше съставена въз основа на това как се реализират студентите след като завършат...