От какво се страхувате?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Аз пък, не че по принцип ме е страх, обаче всичките ми кошмари още от съвсем малка са с асансьори...кой къде какво аз все засядам в асансьор и много ме е страх. А пък в действителност изобщо няма такова нещо..абе не съм съвсем наред с психиката

Експерт е човек, който утре ще знае, защо нещата, които е предвидил вчера, не са се случили днес.
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Винтерсорг, не си единствен!
Мен от мечки не ме е страх толкова много. Ще се правя на кротка пък тя ако иска да ме разкъса.... Аз в гората не ходя,заради кърлежите и змиите. Гледах един филм с един женски кърлеж- товя нещо ако ви влезе в тялото- то така се раздува и се пълни с кръв, че си нямате и на предтсва колко голямо става. А ако снесе във вас- леле ужас... Бррр - Това е хиляди пъти по гадно от кръвожадно животно! Поне,ако ще става нещо в тялото ми трябва да знам, какво е... Аааа... хич не искам ... НО съм се примирила с акарите под ноктите ми, знам че всички ги имаме
Мен от мечки не ме е страх толкова много. Ще се правя на кротка пък тя ако иска да ме разкъса.... Аз в гората не ходя,заради кърлежите и змиите. Гледах един филм с един женски кърлеж- товя нещо ако ви влезе в тялото- то така се раздува и се пълни с кръв, че си нямате и на предтсва колко голямо става. А ако снесе във вас- леле ужас... Бррр - Това е хиляди пъти по гадно от кръвожадно животно! Поне,ако ще става нещо в тялото ми трябва да знам, какво е... Аааа... хич не искам ... НО съм се примирила с акарите под ноктите ми, знам че всички ги имаме
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- fire
- Живее, за да пише
Аз се страхувам от много обикновени неща като змиите, пожарите, бедствията, болестите и т.н. Но най-много ме е страх да не изневеря някога на своите принципи и мечти 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Kато доста се позамислих установих,че всъщност ме е адски страх от самият страх.Т.е. да не би да реши да се прояви,от какво ще е следващият път и т.н.,защото май нямам фиксирана фобия.Страховете ми се раждат и горките умират твърде бързо,защото се старая да ги елиминирам.Появи ли се и ...ФРАС
В една книга за самоанализата четох,че е добре да се изправяме срещу страховете си тогава,когато сме най-малко подготвени
,защото самият процес на подготовка задълбочава страха.Така че-старая се...
Smile!