ИГРА: Познай групата! (втора част)
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Точно Gravity Co. са
Да, съвсем вярно-именно Захарна фабрика!(Колега, демонстрирате завидни качества за ориентация
И, хехе, от там съм (всъщност, ако сме буквояди и се стремим към абсолютна точност, там живея от около 10 години, а по-рано - в разни други квартали под наем
...
.Твой ред е
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Yo
!
2Pac е човек, който (въпреки че съм доста bossanova в неговия стил) силно уважавам, макар и, предполагам, поради някак субективни причини - от една страна, защото творчеството му ми навява спомени за почти безгрижно детство и отдавна безвъзвратно пропиляна младост, а от друга - хех, все пак за West side иде реч
.
Както обикновено се отплеснах от основното, затова да карам по същество
:

Талантливи англичани, които се събират в зората на `90-те, за да се превърнат в едни от пионерите на бритпопа
.
2Pac е човек, който (въпреки че съм доста bossanova в неговия стил) силно уважавам, макар и, предполагам, поради някак субективни причини - от една страна, защото творчеството му ми навява спомени за почти безгрижно детство и отдавна безвъзвратно пропиляна младост, а от друга - хех, все пак за West side иде реч
Както обикновено се отплеснах от основното, затова да карам по същество

Талантливи англичани, които се събират в зората на `90-те, за да се превърнат в едни от пионерите на бритпопа

!

...