(НЕ)грамотност

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
бръм бръм
Постоянно присъствие

Мнение от бръм бръм »

Бeтон написа:
Clessy написа:Надявам се напливът към СУ да спадне и наистина способните хора да имат шанс! Проверяващите пък също ще смъкнат критериите,имайки предвид алтернативната възможност на кадидат-студентите да се запишат в конкурентния Вуз...
Пълни глупости.
Първо - наплива към СУ никога няма да спадне.
Второ - проверяващите няма да смъкнат критериите.
да кажем, че наплива няма да спадне, но едно е да се готвиш за тест друго е да се готвиш за изпит било то по математика или по български. и аз се бях явил на въпросните тестчета и аз изкарах добри оценки може би макар, че неможе да сравним нивото на българския с математиката, но като за тотално разсеян и леко неграмотен съм доволен :)

а за въпросните оценки по български, защото това е май темата тук ами получи се така защото масата отидоха с идеята "отиваме да видим пък каквото стане" и от там пада цялото ниво, а както всички знаем оценките са на принципа ти спрямо другите :)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

hypnosssa написа:Чудя се,винаги ли си толкова груб,или само в по-специални случаи... :roll:
Животът е гадно нещо :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

uktc написа:Да, права си.
Един приятел не беше барнал нито по български, нито по математика, и изкара около 5.50 и на двете...
No comment.
ауууу, докъде стигнахме..тцтцтц страшно е просто
Аватар
clessy
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от clessy »

Бeтон написа:
hypnosssa написа:Чудя се,винаги ли си толкова груб,или само в по-специални случаи... :roll:
Животът е гадно нещо :twisted: :twisted: :twisted:
Това не те оправдава...
Означава ли,че като си толкова заядлив и се държиш кофти... правиш живота си хубав... :flower:
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”