КСК 2007 - литература и история
Модератор: Boromir
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аха... ми начи, айде като я напишеш за 6, можеш да се присъединиш към нас.Faith написа:Само на мен ли ми се струва, че е най-добре първо да си напишем темите за 6, а после да ходим на кафе?
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Хехе... Ще изляза, това онова... някак си ми звучи, меко казано несериозно. Просто по един прочит на всичките теми, а има още 3 (три) седмици до изпита, всеки малоумен ще може да скалъпи 5-6 страници, ако е внимавал през годината. А това си е поне 4
Недостатъчно да, но по-добре от простото предаване "ауу туй ни го знам, щи ходя на кафеньце" 
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Писането на теми за 6 е относително понятие. На пробния, който направихме с даскала, темата ми беше за около 5 и нагоре според него, ама като я показах на наш приятел - преподавател по история - направо ме срина със земята. Че имах и две изтървани думи в бързината - мале мила. Смачка ми фасона отвсякъде.
Много зависи кой ще те оценява.
Много зависи кой ще те оценява.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Faith
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Абсолютно си прав, ама пък да се стремиш към нея може само да помогнетема за 6.00 не се изкарва на изпит. Никога.
Мисълта ми беше по-скоро всеки да даде максималното от себе си, а не да се настройвате, че падне ли се Нова история ще се мре (съответно ще се излиза преждевременно от изпита).
Лично за себе си - аз бих се радвала на всичко над 5... Ама проблемът е в това, че дори след цяла година учене, все още не съм сигурна, че го заслужавам...

Ужас, това ми напомня на миналата кск. Само аз исках нова история...Какво да се прави, обичам си я..
Само да не е Втора световна, че ....мн ми е объркана...
Хора, тези от вас които се готвите от зелената книжка на Милияна, темата за ВСВ така ли я учите, както е структурирана там? Или трябва да се включват и някакви допълнителни неща?
Иначе аз леко взех да се отчайвам. Историята ми е омръзнала до не знам къде вече...Напълно отказвам да уча просвета и култура през Възраждането и Антиосманска съпротива...
Колкото до радостта от оценката...
Мии, аз бих се радвала, ако се падне тема, която въобще съм чела, че не ми се изживява пак същия ужас от миналата година, когато си излязох на 15 мин., след като обявиха темата за Аспарух..../в тази връзка, тази тема пак не я знам.../
Както и да е..успех...
за три седмици чудеса могат да се направят...
Само да не е Втора световна, че ....мн ми е объркана...
Хора, тези от вас които се готвите от зелената книжка на Милияна, темата за ВСВ така ли я учите, както е структурирана там? Или трябва да се включват и някакви допълнителни неща?
Иначе аз леко взех да се отчайвам. Историята ми е омръзнала до не знам къде вече...Напълно отказвам да уча просвета и култура през Възраждането и Антиосманска съпротива...
Колкото до радостта от оценката...
Мии, аз бих се радвала, ако се падне тема, която въобще съм чела, че не ми се изживява пак същия ужас от миналата година, когато си излязох на 15 мин., след като обявиха темата за Аспарух..../в тази връзка, тази тема пак не я знам.../
Както и да е..успех...
за три седмици чудеса могат да се направят...
Който не напредва всеки ден, всеки ден изостава!
Наистина 3 седм.са си доста време,като се замисли човек...ако се посветиш само на историята,ама наистина,да си четеш постоянно,за тези 3 седмици можеш да постигнеш доста....е,накрая почти 100%ще психясаш,ама...за каузата.
phoebe завиждам ти,че си момче в случая...на мен при балообразуващи 6-ци,ми трябва минимум 5.00 за да имам шансове за специалността,която искам(право
)...кофти си е
phoebe завиждам ти,че си момче в случая...на мен при балообразуващи 6-ци,ми трябва минимум 5.00 за да имам шансове за специалността,която искам(право