EDIT by ^PrincessA^: Поиграх си да ти "преведа" поста, защото въпросът е важен, но следващ текст на латиница ще бъде изтрит без предупреждение!
Отказване от специалност!
Модератор: sientelo
Отказване от специалност!
Здравейте,много ще съм благодарна, ако някой може да ми изясни тоя въпрос:))та значи,записах се първи курс 2006г. класическа филология.обаче още преди каря на семестъра се отказах,не съм полагала никакви изпити,не съм плащала такса за втори семестър.това значи ли, че в момента не фигурирам като студент?трябва ли да се направи нещо за да се отпиша напълно?и какво трябва за да си взема дипломата(щото още ми е в университета)
или просто отивам и си я взимам 
EDIT by ^PrincessA^: Поиграх си да ти "преведа" поста, защото въпросът е важен, но следващ текст на латиница ще бъде изтрит без предупреждение!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
аз ходих с една приятелка до БФ да се отпише от биотехнолигии - работата е точно за няколко минути: отиваш в отдел "студенти" и казваш, че искаш да се откажеш от специалността си, те ти дават дипломата, подписваш се в някакъв документ, че се отказваш по собствено желание и в студентската книжка ти написват пак "отказал се по собствено желание", това е цялата процедура

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Отказване от специалност!
Ако не отидеш официално да обявиш отказването си, те водят студент още една година май! Имам такава колежка!Juliet* написа:не съм полагала никакви изпити,не съм плащала такса за втори семестър.това значи ли, че в момента не фигурирам като студент?

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
аз да се вмъкна в темата и да попитам и аз въпрос защото ми е подобен . Значи аз уча във СУ първа година и ще си взема всички изпити до сега всичко платено като такси точно и ако реша да се откажа от специалноста си значили че когато и да отида в делничен ден веднага ще ми дадът дипломата или ще чакам определено време