Аз съм с метротоuser-1209 написа:Не е вярно!fei4ka написа:а вярно ли е, че по време на следването си студентите имат право на определен брой карти, да речем - 10 и като ги изразходват вече не ползват намаление, малко измислено ми извучи
И лична препоръка: Използвайте лични МПС-та или маршрутки... транспорта освен, че не е много по-евтин е смръдлив и бавен.
Карти за транспорт
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Гост
- Пишеща машина
На мен ми драскаха по последната страница на книжкатаCrematory написа:А де? Моите почти запълниха вече корицата, а в книжката ми няма страница за карти...Лорд Носферату написа:ма какво става, като се запълни задната страница? На предишата ли почват или на корицата?
Оттогава провеждам 30-секунден инструктаж преди да им подам
книжката. Дразнят се малко ама...
- Riza - pijama
- От дъжд на вятър
Е как ще не е по-евтино
http://www.skgt-bg.com/TransportationDo ... ards_4.htm
1 линия 1 месец - 7
1 линия 3 месеца - 18, а не 21. За 6 месеца пък има още 1 лв отстъпка в сравнение с тази за 3.
1 линия 1 месец - 7
1 линия 3 месеца - 18, а не 21. За 6 месеца пък има още 1 лв отстъпка в сравнение с тази за 3.
- smallp0x
- В началото бе словото
- Местоположение: In your house I long to be. Room by room, patiently
- Обратна връзка:
Лични МПС-та? Като седмичния ми лимит е 7 леваuser-1209 написа:И лична препоръка: Използвайте лични МПС-та или маршрутки... транспорта освен, че не е много по-евтин е смръдлив и бавен.
В студентски? ^-^
Всъщност аз мога да говоря само за тези в студенстки - транспорта е много хубав, стига да не трябва да се ходи до Симеоново/Драгалевци (за спорт, например), тогава наистина има близки срещи от трети вид с всякакви съмнителни индивид из всякакви раздрънкани возила.
Студентските автобусчета обаче са много хубави, аз намирам за много вдъхновяващи червените 280-тици, жалко, че рядко ги пускат по линиите на 94. И не ходят до централна гара. ^-^
Ако живееш в студентски или някъде по линията на студентските автобуси, те са изключително добър избор. Ако ли не... вси светии да са ти на помощ защото повечето от останалите линии се обслужват от допотопни подобия на автобуси.
And don't it make you sad to know that life...
Is more than who we are
~ "Name" - The Goo Goo Dolls
Is more than who we are
~ "Name" - The Goo Goo Dolls