Олимпиадата по английски език

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

BeTka`
В началото бе словото
Обратна връзка:

ами не беше лесен..

Мнение от BeTka` »

ами.. не мене не ми се стори лесен втория кръг, но днес госпожата ми носеше олимпиадата и.. ми се видя не чак толкова трудна :). е с 92 точки, ама.. успях да се добера до третия кръг :), пък ще видим там какво ще направя...
BeTka`
В началото бе словото
Обратна връзка:

националния кръг

Мнение от BeTka` »

здравейте, аз сега на 14-ти бях в София на националния кръг, бяхме 18 човека от цяла България. Не беше никак лесна олимпиадата, особено диктовката... иначе темите за есето бяха хубави, цитати на Оскар Уайлд мисля, че бяха.. аз се поизложих май малко, но да видим другите как са се справили:)..
Аватар
zvezda
В началото бе словото
Специалност: KN
Курс: втори

Мнение от zvezda »

Бетка, стискам ти палци!
.:KH ~ II-pи курс:.
BeTka`
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BeTka` »

благодаря ти, zvezda ;)
Аватар
Lace
В началото бе словото

Мнение от Lace »

И същия тип упражнения ли бяха сато за СУ ?
BeTka`
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BeTka` »

Упражненията бяха като кандидатстудентския изпит в СУ. Единствената разлика беше, че имаше 10 изречения Error Identification и текст от 12 реда - Error Correction. А времето беше общо 4 часа за всички компоненти.
slavcho
От дъжд на вятър

Мнение от slavcho »

И сега какво стана последно, ще има ли Error Correction на изпита в СУ?
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Имам 1 въпрос към кандидатстващите с английски:
Имате ли представа изпита горе-долу по трудност към кой от следните нива е най-близък:FCE,CAE или CPE?(става въпрос за сертификатите на Кеймбридж...

Преди доста време имах мераци да се явявам на КСК изпит и по англ.,ама тия литература и история направо ми взеха здравето..
Та искам да ви питам..не съм се занимавала с англ.никак,ама наистина никак от около 1г,иначе имам FCE,CAE,а също изкарах и курса за подготовка за CPE,но така и не се явих...мислите ли,че има смисъл да се явя изобщо,или по-добре да не се излагам,като всичко ми е изветряло от главата?

Благодаря предварително
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Lace
В началото бе словото

Мнение от Lace »

Проблемът е, че в сертификатните изпити няма диктовка,а и есето е малко по-различно.Но пък не пречи да опиташ,какво ще загубиш?
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Благодаря за отговора.

Ами да,прав си,но просто вече съм страшно изнервена от всичко и нз дали ще понеса още 1 изпит..и съм в дълбок размисъл ..Да хода или да не ходя?Това е...въпросът.

Иначе,да,няма диктовка,ама има speaking,на който те оценява англичанин и мен лично това винаги ме е спичало...та нз кое е по-малкото зло-диктовката или speaking-а...
ИзображениеИзображениеИзображение
slavcho
От дъжд на вятър

Мнение от slavcho »

Приближава се до Proficiency. Аз тази година ще ходя на този сертификат и месец след това ще се пържа и в СУ ;)
Аватар
Music_Addict
В началото бе словото

Мнение от Music_Addict »

А знаете ли кога излизат резултатите от олимпиадата? В училище никой нищо не казва, а искам все пак да знам кога долу-горе да очаквам някакви резултати. Миналата година така и не разбрах как съм се представила на националния, въпреки че не спрях да се интересувам. Никакви резултати не пристигнаха. Но тази година съм 12-ти клас и ми е важно все пак. Та някой от вас знае ли кога излизат резултатите? И всъщност как можем да разберем какви са?
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”