ПРАВО?
Модератор: Boromir
{NE}Poslyshka,благодаря искрено за думите ти.Още повече ми доказаха,че там където отивам е това,за което съм мечтала винаги.Има си ученето,има си и забавленията.А правото е нещо страхотно,стига да го разбираш.Някой беше казал,че промивало мозъци-може и да промива,стига да му позволиш.Дразня се,че има хора,които учат право,само защото били чували ,че е престижно и после се оплакват,че не има харесвало,че било трудно,че било скучно и т.н.Аз лично знам какво искам и вярвам,че знам къде отивам!И ще направя всичко възможно за да си постигна мечтите.Първото препятствие е преодоляно и ми дава необходимото самочувствие,за да продължа напред.А на вас?
Поздравявам те за това! Можеш ли да ми обясниш по-подробно за потоците. Каква е разликата между първи и втори поток? Как ги делят, преподавателите не са ли добри на втори поток??? и т.н.DID_miss написа:{NE}Poslyshka,благодаря искрено за думите ти.Още повече ми доказаха,че там където отивам е това,за което съм мечтала винаги.Има си ученето,има си и забавленията.А правото е нещо страхотно,стига да го разбираш.Някой беше казал,че промивало мозъци-може и да промива,стига да му позволиш.Дразня се,че има хора,които учат право,само защото били чували ,че е престижно и после се оплакват,че не има харесвало,че било трудно,че било скучно и т.н.Аз лично знам какво искам и вярвам,че знам къде отивам!И ще направя всичко възможно за да си постигна мечтите.Първото препятствие е преодоляно и ми дава необходимото самочувствие,за да продължа напред.А на вас?
Добре,ама на мен пък други хора ми препоръчаха втори поток.Хм,даже така като се замисля,ДОСТА хора ми препоръчаха втори поток.
Всъщност аз като отидох да се записвам,нямах много голям избор,защото първи поток вече беше запълнен(аз отидох на втория ден от записването).Логично е повечето в първи да са софиянци,на които им е лесно да отидат още на първия ден.Ако пак става дума за хората от София и тези от провинцията,просто нямам думи!!!
Всъщност аз като отидох да се записвам,нямах много голям избор,защото първи поток вече беше запълнен(аз отидох на втория ден от записването).Логично е повечето в първи да са софиянци,на които им е лесно да отидат още на първия ден.Ако пак става дума за хората от София и тези от провинцията,просто нямам думи!!!
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ми , то , колко човека са в група , никой не знае , защото много хора въобще не идват... виждам ги само на изпитите...
.Според моите наблюдения ( поне за 1 курс) , 1- ви поток е доста по- добре .На 2-ри поток преподавателите са по- гадни.Прецакаха ги ...ама те май през година се сменят - може сега по- гадничките да дойдат на 1-ви поток...не се знае... 
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: