ПРАВО?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

няма такова нещо. :roll:
Аватар
DID_miss
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DID_miss »

{NE}Poslyshka,благодаря искрено за думите ти.Още повече ми доказаха,че там където отивам е това,за което съм мечтала винаги.Има си ученето,има си и забавленията.А правото е нещо страхотно,стига да го разбираш.Някой беше казал,че промивало мозъци-може и да промива,стига да му позволиш.Дразня се,че има хора,които учат право,само защото били чували ,че е престижно и после се оплакват,че не има харесвало,че било трудно,че било скучно и т.н.Аз лично знам какво искам и вярвам,че знам къде отивам!И ще направя всичко възможно за да си постигна мечтите.Първото препятствие е преодоляно и ми дава необходимото самочувствие,за да продължа напред.А на вас?
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

а каква ти е мечтата?
Аватар
DID_miss
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DID_miss »

Няма да ти кажа,иначе няма да се сбъдне :D
Аватар
man4ester
В началото бе словото

Мнение от man4ester »

DID_miss написа:{NE}Poslyshka,благодаря искрено за думите ти.Още повече ми доказаха,че там където отивам е това,за което съм мечтала винаги.Има си ученето,има си и забавленията.А правото е нещо страхотно,стига да го разбираш.Някой беше казал,че промивало мозъци-може и да промива,стига да му позволиш.Дразня се,че има хора,които учат право,само защото били чували ,че е престижно и после се оплакват,че не има харесвало,че било трудно,че било скучно и т.н.Аз лично знам какво искам и вярвам,че знам къде отивам!И ще направя всичко възможно за да си постигна мечтите.Първото препятствие е преодоляно и ми дава необходимото самочувствие,за да продължа напред.А на вас?
Поздравявам те за това! Можеш ли да ми обясниш по-подробно за потоците. Каква е разликата между първи и втори поток? Как ги делят, преподавателите не са ли добри на втори поток??? и т.н. :?:
Аватар
DID_miss
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DID_miss »

Не мисля че има значение кой поток си или коя група.това са глупави предразсъдъци.
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

Още нямаш преки впечатления,за да мислиш.Препоръчвам ви първи поток пък вие където искате се записвайте.Айде бай,бай и дано има хубави първокурснички ейй:)Ама за съжаление май пак ще се потвърди правилото акъл по хубост не ходи(или се лъжа:))
Аватар
DID_miss
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DID_miss »

Добре,ама на мен пък други хора ми препоръчаха втори поток.Хм,даже така като се замисля,ДОСТА хора ми препоръчаха втори поток.
Всъщност аз като отидох да се записвам,нямах много голям избор,защото първи поток вече беше запълнен(аз отидох на втория ден от записването).Логично е повечето в първи да са софиянци,на които им е лесно да отидат още на първия ден.Ако пак става дума за хората от София и тези от провинцията,просто нямам думи!!!
Аватар
Adversary
В началото бе словото

Мнение от Adversary »

Някой има ли представа колко групи има и колко човека са в група?Когато се записвах ми се сториха доста-може би двайсетина групи :roll:
Ako ne stava sys sila,to stava s nasilie!
Аватар
DID_miss
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DID_miss »

Мисля,че бяха 16 групи-по 8 в поток.
duh_navodneniq
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от duh_navodneniq »

Точно така - 2 потока по 8 групи всяка. От колко души се състои всяка група - това не знам, обаче аз чух, че именно 2-ри поток първо се е запълнил. Не че има някакво значение, така или иначе :)
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Ми , то , колко човека са в група , никой не знае , защото много хора въобще не идват... виждам ги само на изпитите... :lol: .Според моите наблюдения ( поне за 1 курс) , 1- ви поток е доста по- добре .На 2-ри поток преподавателите са по- гадни.Прецакаха ги ...ама те май през година се сменят - може сега по- гадничките да дойдат на 1-ви поток...не се знае... :roll:
Аватар
man4ester
В началото бе словото

Мнение от man4ester »

По-горе имаше мнение, че на първи поток са по-гадните преподаватели. :)
Шуми Марица
окървавена,
плаче вдовица
люто ранена.

Изображение
duh_navodneniq
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от duh_navodneniq »

За хората от 1ви поток техните преподаватели са по-гадни, същото важи и за тези от 2ри поток :D

П.С. Чуждото яйце винаги е с два жълтъка :D
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
Аватар
man4ester
В началото бе словото

Мнение от man4ester »

Накрая на вси4ки пише завършил ПРАВО в СУ, така 4е е все едно :D
Шуми Марица
окървавена,
плаче вдовица
люто ранена.

Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”