Мечтая за...

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Violet
В началото бе словото

Мечтая за...

Мнение от Violet »

Хайде, приятели, време е да помечтаем. Всеки мечтае за нещо и дали мечтата е малка или голяма, няма значение. Веднъж ми казаха, че ако напишеш на лист хартия какво искаш, си направил първата крачка към постигане на мечтата. Ами, направете тази крачка най-после! Просто се отпуснете и не мислете за грижи и неволи. Нека помечтаем заедно!

Така... Аз мечтая да събера повече пари на бригадата това лято, за да мога да отида да уча психология в Лондон. Също така си мечтая един ден да напиша книга. А, и да намеря момче, което ще държи на мен... чисто и просто.

Хайде, сега някой друг да сподели! И запомни, повечето мечти могат да бъдат реалност. ;)
Изображение
"Life is the question. Death is the answer."
"If someone truly desires something, the whole Universe conspires to help them get it." -The Alchemist
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

Аз си мечтая за изгаряща любов!За разбирателство и спокойствие!
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Мечтая след малко да съм в леглото и да заспя.
Изображение
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

И аз си мечтая за спокойствие, да... Понякога и за детското безгрижие (което няма да се върне). Мечтая и всичко да е лесно и простичко (което пък е невъзможно) :?
Май не мечтая за нищо конкретно... по-скоро се надявам определени неща да ме отминат. За да може някой ден, гледайки назад, в живота ми да няма нищо, което ми се иска да го е нямало... Колкото до нещата, които ми се иска да е имало - тях ще ги прежаля много по-лесно. :wink:
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

За много пари.
За това си мечтая. Другото или го имам или не ми трябва. Искам пари.
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

Мечтите ми са много смели. Чак не са за споделяне :wink:
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Едно време мечтаех за странни неща ... :( сега мечтая само отново да бъдя с нея . .защото иначе всичко изглежда толкова странно и непонятно .. иначе с пари щастие не винаги се постига ... не е задължително да си щастлив ,когато имаш пари . Важно е правилният човек да е до теб !!!
In vino verittas
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

мечтая си за вкъщи... и за парковете, пътечките и планината. За слънцето, което топли...

И за борове си мечтая :D
Изображение
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Boromir написа:мечтая си за вкъщи... и за парковете, пътечките и планината. За слънцето, което топли...

И за борове си мечтая :D
Да, това е нещо, за което наистина си струва човек да мечтае...много! :)

А аз си мечтая за момента, в който отново ще изпитам едно особено усещане за безгрижие и безвремие... :roll: :D
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Имам доста странни мечти, признавам си.

1. Мечтая някой ден да имам шофьорска книжка D+E и много пари, за да си купя съчленен автобус, оранжев (точно като мерцедеските 280) :oops: Ще си го обзаведа супер уютно и ще си джиткам по магистралата. Ще си ходя с него и на работа и ще возя всички приятели и познати! :P

2. Мечтая някой ден, като се пенсионирам и стана "ептен стар", да стана хижар в някоя рилска хижичка. Тогава ще напиша най-хубавите си неща...

(Това след като съм изкарал един кметски и два президентски мандата). :P :P :P
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

world peace :lol: :lol: :lol: :lol:

освен това за
почивка
мое жилище
любовната лирика на яворов на изпита по литература
сандалки
люлякова градина

материална съм какво да се прави
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Мале, любовната лирика на Яворов...Аз ако имах това на изпита, щях ритуално да се застрелям в аудиторията... :shock: :shock:
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

пържола и червено вино....
Ubi concordia, ibi victoria!
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика

Мнение от Бeтон »

Vintersorg написа:Имам доста странни мечти, признавам си.

1. Мечтая някой ден да имам шофьорска книжка D+E и много пари, за да си купя съчленен автобус, оранжев (точно като мерцедеските 280) :oops: Ще си го обзаведа супер уютно и ще си джиткам по магистралата. Ще си ходя с него и на работа и ще возя всички приятели и познати! :P
Тва ти е най-малкия проблем. Д+Е винаги можеш да изкараш. Имаш ли B, само изкарваш С-то и вече натам нямаш проблеми. Веднага ще те вземат в транспорта :lol: :lol: Даже както се бъзика шофера на 2133 (той е от Физическия факултет) - отиваш в транспорта и те правят шофер, даже книжка няма да ти искат. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ама малко трудно да ходиш на работа със съчленен автобус. Трябва да се паркира, а това е зор. За една кола няма место, ти искаш за цял автобус :shock: :shock: :shock:

Но малко странен ми се вижда твоя мерак. Да караш било камион, било автобус... тегава работа. Само трябва да пусваш и да се ядосваш с некви келемета, които ти вземат предимството. Не ти трябва. Повечето от водачите на леките автомобили се мислят с предимство пред тежкотоварните или бусовете, казват си - "аа, камион, дай да му взема предимството". Да ама не. Оня зад волана на камиона и автобуса какво му е. Както знаем кат. В е любителска, а от С нагоре е професионален шофьор, така че е ясна работата, кой е професионалиста.
Изображение
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Аз казах, че са ми странни мечтите.

Е, да, ама помисли си при едно ПТП какво ще стане - примерно блъска ме някой лалчо с голф двойка...Той ще запълва дупките по Цариградско с ламарини и черва, а аз най-много да купувам нова броня :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ех, че се разпалих - вече виждам и надписа от двете страни на автобуса по оранжевата боя - кафяв надпис с моя любим лаф, хвърлящ в смут и размисъл вся и всьо - "Те доождат по канализацията". И да, прав си, на работа ще е кофти, но до Ботевград ще си се връткам екстра! :)

Би-бииийп! :)

:D :D :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”