Право - всички курсове 2
Модератор: MidwinterSun
-
Assasiyah
- Драскач
- Обратна връзка:
Josefinne, някои се знаят само и са написани в legaltheory:
Римско право >> 25 и 26 март, 8.00 часа в 308 каб. (юнската дата все още не се знае)
Обща теория на правото >> 17 април, 14.00 часа в 311 каб. (юнската дата не се знае)
Философия на правото >> 10 април, 17.00 часа в 272 зала
Правозащитни институции >> ще има изпит май месец (писмен) и юни (устен), не се знаят точни дати
Римско право >> 25 и 26 март, 8.00 часа в 308 каб. (юнската дата все още не се знае)
Обща теория на правото >> 17 април, 14.00 часа в 311 каб. (юнската дата не се знае)
Правозащитни институции >> ще има изпит май месец (писмен) и юни (устен), не се знаят точни дати
- la_cazadora
- Драскач
- явор
- Летописец Виртуоз
Значи Ф.Д. трябва да е фирмено делоla_cazadora написа:Юристи, здравейте,абе някой знае ли какво означават съкращенията
"МН от НДР" и след това има супер дълъг номер и съкращението "Ф.Д. № 56/200... г." И двете са от документ от един окръжен съд за регистриране на фирма. Много ще ми помогнете.
това значи, че НДР трябва да е Национален данъчен регистър
а МН ... може би Н е номер, а М вече не знам
П.П. Ама да не те излъжа, де
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- Josefinne
- Пишете, о, братя
- Специалност: право
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Мерси!Assasiyah написа:Josefinne, някои се знаят само и са написани в legaltheory:
Аз от тук не знаех само първата дата по ОТП, сега я виждам, че е април. Но карай, явно юни месец ще ми се види нанагорно.

- la_cazadora
- Драскач
- явор
- Летописец Виртуоз
Моля, моля! Бе и аз знаех, че ги смениха (като работех при мама), ама това МН ме озадачиla_cazadora написа:Супер мерси.явор
Значи Ф.Д. трябва да е фирмено дело
това значи, че НДР трябва да е Национален данъчен регистър
а МН ... може би Н е номер, а М вече не знам
П.П. Ама да не те излъжа, де![]()
П.П.Оказа се, че МН-то всъщност е ИН - Идентификационен номер, който заменял Булстад-а.
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- Ignis
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Assasiyah благодаря ти за информацията, знам си аз, че като вляза във форума ще ги има датите за изпитите.
1. Аз да ви питам - кажете честно как ви се вижда учебника на Адреев по Римско право, аз съм захванала Венедиков и мисля, че е доста по-разбран? Някой знае ли как минава изпита по Римско право?
2. Някой ще се явява ли по ОТП на 17 април и имате ли идея кой ще изпитва?
1. Аз да ви питам - кажете честно как ви се вижда учебника на Адреев по Римско право, аз съм захванала Венедиков и мисля, че е доста по-разбран? Някой знае ли как минава изпита по Римско право?
2. Някой ще се явява ли по ОТП на 17 април и имате ли идея кой ще изпитва?
Идеи за пътуване: http://www.nasamnatam.com/
лекции, ама на кой лекции?sientelo написа:Някой да има лекции или учебници по Административно, Финансово и Данъчно право![]()
виж: http://www.valtcheva.com има нещо като кратки план структури, но биха могли да ти свършат работа.
-
merry_mary
- В началото бе словото