Връзки между хора от различни националности?!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- DADO
- Легендарен флуудър
Какво значение имат националните/расови различия? Със сигурност има и далеч по-важни неща, издаващи същността на един човек. Навсякъде има простаци и умни хора, и не може да се каже че едната нация е добра, другата лоша и т.н.
Оставете най-сетне тия предразсъдъци! Аз с удоволствие бих излизал с някоя мулатка, някой да посмее да възрази или да ми се смее? Имам едно познато семейство, българин и германка, и за тях мога да кажа със сигурност че нямат никакви проблеми помежду си, както се казва щастливи заедно!
Оставете най-сетне тия предразсъдъци! Аз с удоволствие бих излизал с някоя мулатка, някой да посмее да възрази или да ми се смее? Имам едно познато семейство, българин и германка, и за тях мога да кажа със сигурност че нямат никакви проблеми помежду си, както се казва щастливи заедно!
макар да не съм индус(слава богу), разбиранията ми са същите.......MZ4 написа:Ми различно, зависи и от националностите. Твърде...космополитно е всичко напоследък.
Познавам двойка м/у индус и българка, на индуса му е все още трудно да приеме че българката е филолог и това я причислява към по-ниска каста според неговите разбирания, но още са си заедно![]()
Ubi concordia, ibi victoria!
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка: