Въпрос Относно Общежитията
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- make_silence
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
мен май ше ме поотчаеш обаче
но искам да попитам за балообразуването за общежитие.. значи, наясно съм кои оценки ми влизат, но да попитам - оценката от изпита си я умножавам по съответния коефициент (за специалността ми) нали
щото иначе бала става по десетобалната, а не шестобалната
т.е. 27.90
5.58..което може и да не ми стигне 
но искам да попитам за балообразуването за общежитие.. значи, наясно съм кои оценки ми влизат, но да попитам - оценката от изпита си я умножавам по съответния коефициент (за специалността ми) нали
the shadow proves the sunshine
Когато аз кандидатствах,бях приета второ желание във ФМИ,но бала не ми стигна за общежитие.Беше голяма шаш и паника, защото по онова време майка ми не можеше да ме издържа на квартира. Така се бяхме стресирали с нея и дойдохме в София да говориме с отговорниците за общежития и какво си мислите- ами има Социална класация, на която по моето време приеха абсолютно всички хора, подали документи:) Така че без излишни притеснения, лошото е че Соц. класация излиза към началото или по-скоро средата на октомври и до тогава трябва да се измисли нещо.А за тези които по1ват от 9.09
Сори ама трябва да си търсите роднини, приятели-общо взето на никой не му пука къде ще живееш преди да излезе класацията 
въпрос относно социалната класация..
от много хора съм чувала, че първокурсниците не ги оставят без общежитие след тази класация..но как става самото подаване..при положение, че нямам безработни родители, учаща сестра или пък многодетно семейство..при това доходите ни са далеч от минимални...ще ми позволят ли въобще да подам такава молба..и няма ли да бъде конфузно да искам общежитие при НЕналичието на нито 1 от параграфите, по които се кандидатства за нея...
от много хора съм чувала, че първокурсниците не ги оставят без общежитие след тази класация..но как става самото подаване..при положение, че нямам безработни родители, учаща сестра или пък многодетно семейство..при това доходите ни са далеч от минимални...ще ми позволят ли въобще да подам такава молба..и няма ли да бъде конфузно да искам общежитие при НЕналичието на нито 1 от параграфите, по които се кандидатства за нея...

-->