Търсим си..
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- FataMorgana
- Вазов
- Обратна връзка:
DobreFF написа:И тъй като гледам, че неможете да разрешите спора с мацкитереших и аз да се намеся тука. Покрай мен може и вие да намажете с нещо.
Е, мацки, тука съм, ваш съм!Телефон за връзка давам само на лично. Предлагам се като доставка по домовете, имам и терен, не взимам много, зависи от качеството на мацката!
--> 

-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Епа тука има такива девойчета http://paradise-bg.com/ само дето имената им завършват на .jpgепа, търсим си убаво младо девойче, да не иска пари... ми това е, желащите мацки да пишат - аххаха (дайте на батко по някоя друга снимка)
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Момчетата си го търсят - ти им показа къде да си го намерятmushroomhead написа:Тая тема вярно е смешна....
Епа тука има такива девойчета http://paradise-bg.com/ само дето имената им завършват на .jpgепа, търсим си убаво младо девойче, да не иска пари... ми това е, желащите мацки да пишат - аххаха (дайте на батко по някоя друга снимка)
За тези, които още не са разбрали или се правят на неразбрали, никой в тая тема не търси никакви мацки! Въпроса е да си лафим и да се бъзикаме. Жалко е, че има някои, които не разбират от шеги и приемат всичко дословно и сериозно. Да не би да съм идиот, че да тръгна да си пускам обяви по интернет!!! Ставате смешни, егаси!
Да живее отбора на Форум СУ
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
DobreFF написа:За тези, които още не са разбрали или се правят на неразбрали, никой в тая тема не търси никакви мацки! Въпроса е да си лафим и да се бъзикаме. Жалко е, че има някои, които не разбират от шеги и приемат всичко дословно и сериозно. Да не би да съм идиот, че да тръгна да си пускам обяви по интернет!!! Ставате смешни, егаси!
Наричаш идиоти хората, които пускат обяви в нета ?! Току-що обиди няколко хиляди човека, имащи обяви за запознанства в ъъъ, sladur.com например! Хахаха,shame on you! Всеки си има нещо предвид и си има различни разбирания. Аз нямам обяви в нета, но за някои хора това си е нещо нормално. Нека не ги обиждаме...
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
ееее, човека явно е запознат с тази....хммм...така де... с публичните прояви на таз млада дама:)
аз лично този форум ще се явя само като наблюдател, понеже вече ви отмъкнах сърцето на модераторката изпод носовете
и ако ви отмъкна още някое маце, може да вземете да искате компенсации, пък аз пари не'ам, имам сестра, но за нея - не зависи от мен
аз лично този форум ще се явя само като наблюдател, понеже вече ви отмъкнах сърцето на модераторката изпод носовете
и ако ви отмъкна още някое маце, може да вземете да искате компенсации, пък аз пари не'ам, имам сестра, но за нея - не зависи от мен
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
ти и другите не ми даваш, ако е за въпрос.....Crematory написа: не ти давам Химерата,Нефертари,Моргана и Тралала...Тях най-си ги обичкам, не са за тебе...
или тях не ми ги даваш, защото са най-хубави??
в такъв случай, мога да кажа само едно: момчета, аз така и така няма се уредя, ами давайте вие, току-що ви се дадоха и съвети към кои да се насочите (предполагам, че досега сте разбрали де, ама нейсе...
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,