Хъм, интересна тема. Животът ми ли? Откъде да започна... дали съм доволен. Ми знам ли, не съм живял друг, така че не мога да кажа. Предполагам, че съм доволен. Заобиколен съм от най-страхотните хора, излизам често, правя 100000 неща, ходя на 10000 места, имам планове за още 453735674356, уча, купонясвам, с две думи - наслаждавам се на живота с все сили. Но, като се замисля, кел файда от цялата работа? Във форума на Уъркшопа имаше една тема - "С какво се гордеете?"... и тук ще го напиша: С нищо. Не съм направил нииииищо смислено, градивно, достойно за уважение. Нищичко не съм сътворил, нищичко не съм измислил, нищичко не съм "оставил" след себе си. Общо взето си пропилявам времето. Не, че има някакво значение, в крайна сметка ще пукна и, 50 години по-късно, никой дори няма да си спомня за мен, а след 100 - никой няма да знае, че ме е имало на шибаната Земя.

Всъщност не ми пука. В момента съм в чудесно настроение, както 99% от времето и ми е интересно как мисля толкова сурови неща и толкова не ми пука.

Абе, Life sucks and then you die. Това е суровата истина, лейдис енд жентълмен.
Едит: е НИКОЙ не може да пише ТОЛКОВА некохерентно, колкото аз. ахахахах
"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm."