Четиризначна таблица за изпита по математика I и II

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
бръм бръм
Постоянно присъствие

Мнение от бръм бръм »

недей, че като се сетя за бисера на една преподателка преди година 2... литературата е точна наука.. ей на тва ни научи :)

за другото си прав все пак от стреса понякога се забравят някой неща и трябва да се свери тук таме
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Бeтон написа:
Аз си мисля, че всичко е на психологическа основа. Вдървявате се, сковавате се и най-малкото нещо ще ви изкара от строя. За някои съм сигурен, че няма да отворят справочника на изпита, но просто им трябва, явно да се успокояват. Толкова.
Правилно.
Аз не мисля, че ще ми се наложи да ползвам справочник, но като знам, че все пак го имам на разположение, се чувствам доста по-сигурен и спокоен. :roll:
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Ами така е. Аз като се сетя като бях на изпита... Предната нощ не бях спал. Други занимания си имах :lol: :lol: :lol:
Отивам само с един химикал и даже едва ли не чаках да ми сервират кафенце :lol: Поразсъних се по некой време и понаписах някои неща 8) Времето не ми стигна само и единствено да си поспя :lol: :lol:
За втория път разликата беше, че май дремнах малко преди това :D
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”