А за понижаване на културата - по-скоро се пренасочва по един или друг начин
(НЕ)грамотност
Модератор: Boromir
- RealSugar
- Постоянно присъствие
- Специалност: Педагогика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Ами не мисля,че можеш да си правиш сметки дали ще влезеш с дадена оценка
Всичко зависи доста 
Не можеш да очакваш критериите за културен и грамотен човек да са като преди 20 години. Тогава е било едно, сега е друго
но както и да е отплеснах се, хайде със здраве и не си слагай толкова на сърцето проблемите на връстниците си 
Ей, чета ви и не знам да се радвам ли, да се ядосвам ли?
Не се записах за този изпит, защото нямам намерение да кандидатствам в УНСС, а и живея на 400 км от София. Приятелите много ме навиваха да отида, да проверя знанията си, ама така и не реших да го направя. Какво ли щях да проверя - освен че съм грамотен и имам елементарните познания по литература /погледнах теста във вестник Стандарт - супер леснинка/. Ми аз това си го знам и без да ходя. УНСС се интересуват само дали студентите имат приемлива грамотност и обща култура ли? Поне някое кратичко есе да бяха сложили за написване - да се види колко самостоятелна мисъл има насреща. Макар че и това не е гаранция. Миналата година една позната плати да и развият 7 есета - научи ги наизуст и влезе в Свободния -Варна. Напъва се точно 1 седмица
Тези оценки от тестовете могат ли да се прехвърлят в друг университет?
Не се записах за този изпит, защото нямам намерение да кандидатствам в УНСС, а и живея на 400 км от София. Приятелите много ме навиваха да отида, да проверя знанията си, ама така и не реших да го направя. Какво ли щях да проверя - освен че съм грамотен и имам елементарните познания по литература /погледнах теста във вестник Стандарт - супер леснинка/. Ми аз това си го знам и без да ходя. УНСС се интересуват само дали студентите имат приемлива грамотност и обща култура ли? Поне някое кратичко есе да бяха сложили за написване - да се види колко самостоятелна мисъл има насреща. Макар че и това не е гаранция. Миналата година една позната плати да и развият 7 есета - научи ги наизуст и влезе в Свободния -Варна. Напъва се точно 1 седмица
Тези оценки от тестовете могат ли да се прехвърлят в друг университет?
Е ти сигурно си се смял навремето и затова така говориш...ама нищо,човещинка.Хората сме лоши.Сериозно го казах това за изпреварването...Ако знаеш,примерно,че от 200 човека за еди коя си специалност само 10 са с по-висока оценка от теб,ако ще и 3.50 да имаш,ще те приемат.За това говорех
Да,може всяко лято да се бълват такива теми,но това ще продължава,докато има КСК изпити
Да,може всяко лято да се бълват такива теми,но това ще продължава,докато има КСК изпити
Мисля,че имам право да си изкажа мнението.Все пак това е форум.
Ако на модератора не му харесва,или смята,че не е за тук,да го изтрие.
Опитвам се вече да не ми дреме и наистина да не се дразня за тъпотии,от които нямам никъв келепир.Понякога Байганьовската философия за жалост за нас българите е най-работещата
Ако на модератора не му харесва,или смята,че не е за тук,да го изтрие.
Опитвам се вече да не ми дреме и наистина да не се дразня за тъпотии,от които нямам никъв келепир.Понякога Байганьовската философия за жалост за нас българите е най-работещата
-
coolman
- Драскач
- Обратна връзка:
Ами че това си е Икономическия университет бе хора - УНСС ! Вие какво очаквате ? Те си правят сметката хората, та нали са икономисти. Ще приемат тази година сума ти и хора, а на есен ще ги изненадат с нови такси
(ректорът им беше споменал, че ще са от порядъка на 700лв.) А след някоя и друга година ще могат да се похвалят със статистика, че при тях са влезли най-кадърните младежи ... Хвала на такива предприемчиви хора 
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Интересът клати феса...
естествено,че гледат келепира...всичко друго е бошлав...вятър работа са истинските знания
Мен обаче ме радват тези високи оценки...яко хора ще предпочетат по-лесния път да станат студенти(демек --->УНСС)...Надявам се напливът към СУ да спадне и наистина способните хора да имат шанс! Проверяващите пък също ще смъкнат критериите,имайки предвид алтернативната възможност на кадидат-студентите да се запишат в конкурентния Вуз...
Малко остана...даваме всичко от себе си... смазваме конкуренцията юни месец и ...... еххх,морето0
Мен обаче ме радват тези високи оценки...яко хора ще предпочетат по-лесния път да станат студенти(демек --->УНСС)...Надявам се напливът към СУ да спадне и наистина способните хора да имат шанс! Проверяващите пък също ще смъкнат критериите,имайки предвид алтернативната възможност на кадидат-студентите да се запишат в конкурентния Вуз...
Малко остана...даваме всичко от себе си... смазваме конкуренцията юни месец и ...... еххх,морето0
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мечти...Clessy написа:Интересът клати феса...естествено,че гледат келепира...всичко друго е бошлав...вятър работа са истинските знания
![]()
Мен обаче ме радват тези високи оценки...яко хора ще предпочетат по-лесния път да станат студенти(демек --->УНСС)...Надявам се напливът към СУ да спадне и наистина способните хора да имат шанс! Проверяващите пък също ще смъкнат критериите,имайки предвид алтернативната възможност на кадидат-студентите да се запишат в конкурентния Вуз...![]()
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...