Какво ви направи щастливи днес?
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
оо, обожавам си 3-те 50-грамки на "Nemiroff".. всеки път като седна да пия водка вкъщи, не може да не е една от тия чашки 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Аз веднъж си белязах вилицата с която ям, като бръкнах с нея в тостера... Няма да разправям какви искри бяха... Хаха А иначе има и една чиния, която много си я харесвам, защото е с едно зайче байче... Ама да не си помислите, че само с тях ям! Не, просто те най-много ми харесват от всички други! Но на чашите си държа:) хихихи Все пак шампанско не пия всеки ден хихихи
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
от опит знам че всичко, което е дълго планирано, накрая се прецаква 
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ами аз като най-активен ще разправям.. значи, първо се срешнах с Моргана и 2 нейни приятелки пред Ректората (закъснях ужасно, чак ме беше срам).. отидохме до гарата, щото двечките щели да си ходят днес и трябвало да си заверят билетите. оказа се че влака им тръгва скоро и нямат време да се връщат с нас.. както и да е, зарязахме ги там, и отидохме пак на Ректората (ех, този Ректорат). там вече ни чакаше Жени (a.k.a. nefertari) - лесно я познах от снимката, пък и тя мен явно също.. седим и чакаме Boromir, оглеждаме се.. по едно време минава един момък, хвърля един поглед и подминава. повъртя се, взе че се върна.. идва и вика "вие случайно да имате среща тук?" и аз: "Ники, ти ли си бе?"
а той с 24-каратова усмивка "да!".. и тъкмо се чудим дали ще дойде Лорда, и той се задава.. "вие ли сте форумджиите?" - "ние сме" - "аз съм Лорда".. и дигнахме се дружинката, айде към Орлов мост, и там по пътя седнахме в едно заведение, "Bolero" се казва ако някой го знае
пийнахме по количка/биричка/тортичка, по едно време ангажираният Boromir се изнесе.. ние останахме още някво време, 1-2 часа да бяха, не помня.. дойде някакъв приятел на Лорда, седна замалко с нас, полафиха си нещо, после си тръгна. а през цялото време мацките не можаха да ни вземат думата, само им разправяхме разни "страшни" истории
а, и разгледахме на Моргана тефтерчето със скици - има потенциал това момиче, добре рисува! накрая решихме да се дигаме, казахме си по 1 "чао" с обещанието да се видим пак. изпратих Моргана до НДК, качих я на трамвайчето (няма да я оставя да се лута сама из София, я!) и си заперках към нас...
а сега ако някой ме е изпреварил и е постнал по-къс разказ, да му се обърнат ноктите на палците!
а сега ако някой ме е изпреварил и е постнал по-къс разказ, да му се обърнат ноктите на палците!
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
А,че яко е било... Ако някой някъде някой ден ме чака да дойде при мен,че аз съм леко невиждаща... Но споко, няма да се разкарвам нагоре надоло като Боромир... Прекалено ме мързи за тези неща хихихих
А там,където сте билид а не е една сладкарничка с едни много туткави сервитиорки? Не е кой знае какво мястото,ама е добро за района... Иначе,както споменах по-горе е доста необлизано... Дано Морганчето седващият път като идва пак си донесе тефтерчето... Аз също рисувам,ама не много сполучливо. После си подарявам картинките,че не мога да ги гледам... хихихи
Значи е било весело... Аз,ако бях там щях да ви слушам ида се усмихвам
А там,където сте билид а не е една сладкарничка с едни много туткави сервитиорки? Не е кой знае какво мястото,ама е добро за района... Иначе,както споменах по-горе е доста необлизано... Дано Морганчето седващият път като идва пак си донесе тефтерчето... Аз също рисувам,ама не много сполучливо. После си подарявам картинките,че не мога да ги гледам... хихихи
Значи е било весело... Аз,ако бях там щях да ви слушам ида се усмихвам
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
дааам, дамите имаха честта да бъдат забавлявани от цели трима очарователни кавалери (е, от мен за по-кратко време...
), та се надявам да са запазили поне малко приятни впечатления...
И се извинявам на всички, разочаровани от това, което съм (а ако случайно НАИСТИНА ИМА такива, ША ГИ ЗАМОЛА да не ми се мЕркат пред очите!
- шегичка
)
И се извинявам на всички, разочаровани от това, което съм (а ако случайно НАИСТИНА ИМА такива, ША ГИ ЗАМОЛА да не ми се мЕркат пред очите!