Ти как мърдаш ? Моето, когато не ме пуснаха, беше 100/70. Втория път беше 115/75, тогава ме пуснаха едва- едва. В най-тежките ми спадове лятото 80/50 не мога да ставам от леглото. Така че честно, не знам колко кила шоколад и кола ще трябва да изядеш, за да докараш поне 110/70 примерно...
Това с кръвното е супер кофти. Аз от тази година забелязах, че ми е ниско, преди не обръщах внимание...Не знаех обаче, че като ти е ниско кръвното не можеш да даваш кръв ...то има логика де...
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
за напълняването - ами съвсем нормално е, чисто физиологично. когато се загуби определено количество кръв организма гледа колкото се може по-бързо да навакса загубеното и максимално бързо да натрупа каквото може. не казвам че всички надебеляват или че надебеляват с 10 килограма примерно, ами малко... зависи от организма, индивидуално е.
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ
Ограчничението за килограмите е 50кг. Въпреки че са връщали и хора "на границата" с цел да не стане после "уфф, дадах кръв - глей ся к'во ми е кофти". Но ако сте на границата и ви се дарява никой не може да ви спре А акцията ще продължи до края на тази седмица в Ректората. След това се тръгва по факултетите, които са извън него като помня само датите за Философски и Стопански (23 и 24 април в бл.3 на 4-ти км. - каб. 122-123). Утре ще видя кога са за останалите факултети. Факултет по факултет, капка по капка ... живот
coolman написа:Ограчничението за килограмите е 50кг. Въпреки че са връщали и хора "на границата" с цел да не стане после "уфф, дадах кръв - глей ся к'во ми е кофти". Но ако сте на границата и ви се дарява никой не може да ви спре А акцията ще продължи до края на тази седмица в Ректората. След това се тръгва по факултетите, които са извън него като помня само датите за Философски и Стопански (23 и 24 април в бл.3 на 4-ти км. - каб. 122-123). Утре ще видя кога са за останалите факултети. Факултет по факултет, капка по капка ... живот
А за ЦИЕК ще има ли отделни дати..?
Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .