Има ли връзка музиката с външния вид?
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
според мен връзката е по-скоро на принципа на подражанието, примерно като слушаш някакви групи и гледаш клипове/концерти, почваш да им подражаваш донякъде, по същия начин на запад модата се диктува от известните дизайнери, модели и холивудски звезди..Richard B. Riddick написа:Няма връзка според мен...
поне аз така си го обяснявам
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Била съм тъмнокестенява, светлокестенява, червена, ярко червена, лилава, розова, а сега съм руса или поне с наченки на русо. От 13 годишна слушам и съм влюбена във всякакъв вид метъл, рок, емо, пънк, алтернатив, хард, ню и вс. такива. Бях вокалистка на група в продължение на почти две години - свирехме лек рок от типа на Анук, Аланис, Skunk Anansie, Guano Apes, Garbage... Но съм пяла и популярна музика, както и джаз -- Joss Stone, Tracy Chapman, Billie Holiday, Bessie Smith...
През различните периоди от живота си съм се обличала различно, а днес се обличам всеки ден различно... Мога да изглеждам като всяко 'униформено' момиче, мога да нося скъсаните си дънки с кецове и черни потници, камуфлажни панталони, обичам ботуши, винаги имам по себе си нещо черно (обичам да съм и цялата в черно, но избягвам вече да го правя по лични причини), имам татуировки...
Общо взето нищо не зависи от външния вид
Колегите ми казват, че никога по външния ми вид не биха познали, че слушам тежка музика
През различните периоди от живота си съм се обличала различно, а днес се обличам всеки ден различно... Мога да изглеждам като всяко 'униформено' момиче, мога да нося скъсаните си дънки с кецове и черни потници, камуфлажни панталони, обичам ботуши, винаги имам по себе си нещо черно (обичам да съм и цялата в черно, но избягвам вече да го правя по лични причини), имам татуировки...
Общо взето нищо не зависи от външния вид
Колегите ми казват, че никога по външния ми вид не биха познали, че слушам тежка музика
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
The one who turns the knife inside of me
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Абсолютно.
Кой как се обличал. Кефа е важен, не подражания на този или онзи.
Днес с един колега от съвета така искахме да си направим кефа в компютърното клубче
Беше донесъл някакъв диск, в който преобладаваха плейбеци на поп-фолк хитове. И тъкмо щяхме да откачаме слушалките и да пускаме колонките и да започваме да разгръщаме вокалните си способности... имаше такива, които не бяха навити.

Кой как се обличал. Кефа е важен, не подражания на този или онзи.
Днес с един колега от съвета така искахме да си направим кефа в компютърното клубче
Беше донесъл някакъв диск, в който преобладаваха плейбеци на поп-фолк хитове. И тъкмо щяхме да откачаме слушалките и да пускаме колонките и да започваме да разгръщаме вокалните си способности... имаше такива, които не бяха навити.

-
espiritusanto
- В началото бе словото
darksorrow, защо си толкова комплексиран бе, странни неща приказваш...Dark$orrow написа:виж, тези отгоре се опитват да те убедят в противното, но аз лично смятам, че е абсолютно недопустимо да имаш руса коса (а недай си Боже сини очи, тогава вече нещата са кошмарни!) и да слушаш тежка музика. това е гротескно и мисля, че си заслужен обект на подигравки от много и много хора, които ОЧЕВИДНО са доста по-напред от теб с материала.
сериозно вече - как изобщо ти дойде наум да слушаш твърда музика с тези руси коси? това е абсурдно. в момента се сещам за едно момиче, което е русо, че и синеоко (Боже опази) и има определено влечение към правилната музика (правилната за мен, ама аз съм тъмнокос). та това момиче всъщност нищо не разбира, тотално не е в час с ЕДНА КАМАРА неща. повечето песни, които ми е давала да чуя са АБСОЛЮТНИ бози и ги намирам пределно отегчителни. всъщност, заради тях старателно я отбягвам. мисълта ми е, че основната причина за това е въпросната руса коса, тя е прецакала всичко.
та съветът ми е - или си хващай чалгата или се боядисай в черно докато е време. среден път няма. само среден пръст, в случай, че не го направиш.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Re: Има ли връзка музиката с външния вид?
няма,разбира се...
стереотипите отдавна са прехвърлени от мен и не робувам на закостенели представи как тр да изглежда,аджеба, един рокаджия
разбира се,че тр да си има разните атрибути, но защо да го носи постоянно...
но примерно имам приятели,които се обличат единствено и само в черно,както и такива,които не си свалят кубинките.Но това е без значение.
Ежедневието на повечето,както и моето, не ни позволява да се обличаме така...
стереотипите отдавна са прехвърлени от мен и не робувам на закостенели представи как тр да изглежда,аджеба, един рокаджия
разбира се,че тр да си има разните атрибути, но защо да го носи постоянно...
но примерно имам приятели,които се обличат единствено и само в черно,както и такива,които не си свалят кубинките.Но това е без значение.
Ежедневието на повечето,както и моето, не ни позволява да се обличаме така...
Toto-I will remember
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Re:
Хаха, подкрепям!Паган написа:Има, разбира се! Аз съм красив, щото слушам хубава музика.
Иначе, при някои хора може да има връзка. При мен има като съм носия, иначе мисля че не се усеща.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
При мен има връзка!! Музиката е нещо свещено!!
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
човешкият ум е нещо свещеноJudyRamone написа:При мен има връзка!! Музиката е нещо свещено!!
Toto-I will remember
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
Аз слушам блус, рок, хард-рок и метъл (без блек, дет и подобните им). Любими групи са ми Zeppelin, Nazareth, Sabbath, Judas, Motorhead и т.н., и т.н. Обикновенно ходя със панталони, сако и риза; рядко слагам вратовръзка, но и това се случва. За последно съм обличал фланелка на група (т.нар. "метъл фланелки") на концерта на Sabbath през 2005г. Косата ми не е дълга, но не се и стрижа до кокал, както сега е модерно. Къпя се всеки ден. Карам кола, а не мотор. Познавам и други хора, които слушат твърда музика, а не пускат коси и не се обличат в черни кожи.
Така че, не виждам никаква връзка между външния вид и музиката, която някой слуша. Да ме извиняват "правоверните" метъли във форума.
Така че, не виждам никаква връзка между външния вид и музиката, която някой слуша. Да ме извиняват "правоверните" метъли във форума.