вьпрос за втора специалност?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
martin
В началото бе словото

вьпрос за втора специалност?

Мнение от martin »

искам да пита за втората специалност която се избира след пьрвата година дали е равностойна на тази която другите я учат като пьрва(в смисьл дали се учи на равно с тях)
и сьщо така,какьв успех трябва да имам,за да запиша втора,и има ли ограничение на хората които магат да направят това

п.с още не сьм студент, но искам да разбера дали мага да уча желаната специалност в случай че не ме приемат в нея
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Re: вьпрос за втора специалност?

Мнение от Berserker »

martin написа:искам да пита за втората специалност която се избира след пьрвата година дали е равностойна на тази която другите я учат като пьрва(в смисьл дали се учи на равно с тях)
и сьщо така,какьв успех трябва да имам,за да запиша втора,и има ли ограничение на хората които магат да направят това

п.с още не сьм студент, но искам да разбера дали мага да уча желаната специалност в случай че не ме приемат в нея
Можеш да се запишеш, успехъм май беше минимум 5,50 ама не съм сигурен, плюс издържани изпити за втората спец. ако не съвпадат с първата.

Учиш си я от първи курс, заедно с нормалните първокурсници.
Правото май не може да се учи като 2-ра специалност, освен ако не си МО.
Изображение

Изображение
Аватар
martin
В началото бе словото

Мнение от martin »

става дума за специалностите вьв ФМИ.ако ме приемат някоя специалност с математика,искам след пьрвата година да запиша втора-информатика

п.с коя е най-лесната от:
"математика","математика и информатика" и "приложна математика"
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

След първата година не можеш, само след втората.
The Forbidden Lady from the Forbidden floor ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”