От какво се страхувате?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
защото последния път, когато останах сама у нас почти не можах да мигна...мотах се до около 3 ,след което реших,че вероятно трябва да направя поне един отчаян опит да заспя ,но уви не ми се отдаде лесно...легнах си и угасих...побиха ме тръпки,след което си светнах нощната лампичка...след няколко минути реших ,че съм "Голямо Момиче" и не е нормално да не мога да заспя на тъмно...отново угасих и отново умрях от страх...този път обаче си светнах лампата в коридора и легнах...след което отново реших,че това ,което правя е глупаво...станах и угасих...това се повтори още един или два пъти докато накрая заспах от изтощение
...
...знам ,че не е нормално...
...моля ви не се смейте много
...ето какво става като човек прекали с филмите на ужасите (решила съм да ги откажа напълно)
...моля ви не се смейте много
...ето какво става като човек прекали с филмите на ужасите (решила съм да ги откажа напълно)
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
И на мен ми е познато- гледаш под възглавницата ти,дали има змии... Страх те е да минеш близо до леглото,за да не те изяде торбалан...Мислиш,че някой те гледа ис е крие в гардероба... А кой знае,какво има в тъмнината?!Crematory написа:страх ме от тъмното,от вампири,от извънземни,от чудовището,което е нощем под леглото ми и ще ми отхапе ръчичката...мдам...от духовете в гардероба ( за това мразя отворени врати)...бе от много неща:( и от кучета и котки също!
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
А, каквод а кажа аз,която цяла седмица съм сама в нас? Ама споко спя на светната лампа... И интересното е,че не съм единствената,кяото го прави...valeriq написа:защото последния път, когато останах сама у нас почти не можах да мигна...мотах се до около 3 ,след което реших,че вероятно трябва да направя поне един отчаян опит да заспя ,но уви не ми се отдаде лесно...легнах си и угасих...побиха ме тръпки,след което си светнах нощната лампичка...след няколко минути реших ,че съм "Голямо Момиче" и не е нормално да не мога да заспя на тъмно...отново угасих и отново умрях от страх...този път обаче си светнах лампата в коридора и легнах...след което отново реших,че това ,което правя е глупаво...станах и угасих...това се повтори още един или два пъти докато накрая заспах от изтощение![]()
![]()
...
...моля ви не се смейте много![]()
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
След дълги размисли относно страха съм стигнала до извода, че нас просто ни е страх от смъртта. От там се пораждат и другите ни страхове - страх ни е да не би нещо лошо да ни се случи и да умрем от това. Защо е насаждан този страх? Може би на някого му е изгодно? За това има и хиляди вярващи, които просто вярват в някой Бог, за да не ги е страх... А като се замислим, няма как да не умрем! Това все някога ще се случи - рано или късно... Навярно смъртта има план за всеки от нас! А как мислите,че някои хора са способни да предвидят бъдещето? Нима някои неща не са ни преначертани от нещо или някого? Дали можем да избягаме от всичко това, от страха?
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър