Неподходящи подписи

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Заключено
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Circle Line написа: ето пак, този юзър според правилата трябва да бъде баннат моментално, но явно авторитарният режим, царящ тук, няма да приложи правилата на практика :evil:
Разбира се:
5. Спазвайте добър тон, цензурирайте езика си. Груби мнения и нецензурни мнения ще бъдат трити.
6. Теми с дискриминационен характер по какъвто и да е признак ще бъдат заключвани.
8. При системно нарушаване на тези правила, Администраторът запазва правото да отстрани потребителя.
Приемате се да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик).

Но затова пък има едно правило, което по много УДОБЕН начин се спазва неотменно и това е:

9. Администраторът и Модераторите запазват права да променят тези Правила.
Последното правило е с характера на параграф 22!
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

FeverNew написа:Не съм нарушил никое от правилата.
Не съм получавал предупреждение или известие от модератор/админ, няма никаква причина на този етап за бан-ица.
Не съм и длъжен да се аргументирам пред теб за каквото и да било, защото практически ти си никой в този форум (пардон, вече всички знаят, че си различен, но аз имах предвид, че нямаш никакви права).
---
ти си си за изхвърляне без предупреждение, какможе така безочливо да кажеш, че не си нарушил правилата, при положение, че това го правиш неколкократно :evil:
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

От тук нататък смятам да не вземем участите в подобни дискусии, които само уронват престижа ми и накърняват добрия ми имидж. Достатъчно се омазах с простотии, достатъчно се нагледах на педерастки аватари.
Ще си пиша само в секциите Спорт и Новини, както и "Английска филология" и "Асоциации", както си беше и досега.

Поне тия теми разчитам, че няма да бъдат оакани и осквернени.

Enough is enough!
Точка.
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Детска ви работа... :roll:
.
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

FeverNew написа:От тук нататък смятам да не вземем участите в подобни дискусии, които само уронват престижа ми и накърняват добрия ми имидж. Достатъчно се омазах с простотии, достатъчно се нагледах на педерастки аватари.
Ще си пиша само в секциите Спорт и Новини, както и "Английска филология" и "Асоциации", както си беше и досега.

Поне тия теми разчитам, че няма да бъдат оакани и осквернени.

Enough is enough!
Точка.
ти достатъчно ака тук, сега ще акаш и по другите места... и това ако е престиж, здраве му кажи :lol:
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

От: Circle Line
До: Raya_Alexandra
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 15:42
Заглавие: правила
Raya_Alexandra, според правилата на форума темата за хомосексуалния съквартирант трябва моментално да бъде заключена, смятате ли вие, модераторите, да приложите това правило, защото ми писна да ме обиждат публично?

От: Circle Line
До: Raya_Alexandra
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 15:49
Заглавие: Re: правила
Raya_Alexandra написа:
Ти оплака ли се на някого от администраторите, че се чувстваш обиден?
ами те обидите са си съвсем явни и целенасочени, трябва ли да кажа, че съм обиден, като то се вижда... според правило номер 6 "6. Теми с дискриминационен характер по какъвто и да е признак ще бъдат заключвани. ", а тази е още отключена, защо? и защо потребителят FeverNew не е баннат вече, при положение, че нарушава правило номер 8
"8. При системно нарушаване на тези правила, Администраторът запазва правото да отстрани потребителя" ???

И отговор все още няма....... а надали и ще има :lol:
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Кой ти каза, че съм съгласна да публикуваш цитати от личната ми кореспонденция на всеослушание?
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

Raya_Alexandra написа:Кой ти каза, че съм съгласна да публикуваш цитати от личната ми кореспонденция на всеослушание?
това го няма в правилата, които "спазвате"
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Circle Line написа:
Raya_Alexandra написа:Кой ти каза, че съм съгласна да публикуваш цитати от личната ми кореспонденция на всеослушание?
това го няма в правилата, които "спазвате"
Цитирам Глава втора ОСНОВИ ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ от Конституцията на Република България
Чл. 34. (1) Свободата и тайната на кореспонденцията и на другите съобщения са неприкосновени.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Circle Line написа:Xin, не ти прилича да пишеш такива глупости, при положение, че учиш в ЦИЕК :!: :!: :!: знаеш, че там хетерото са малцинство и хората са широко скроени, ти въобще не се вписваш в гледката май :lol:
Еми в моята специалност не са, аз съм си консервативна, това е мое право. Истината е, че като видях за пръв път стария подпис на лейдито се изчервих, за сегашния да не говорим. :oops:
не съм казала нищо срещу хомосексуалистите, а само срещу парадирането, не си падам и по хетеросексуални разговори за секс всъщност. И вулгаризмите във форума също ме дразнят.По вашите стандарти сигурно съм асексуална. Друг е въпросът, че съм обичала, както някои хора изобщо никога не обичат през живота си... ми не възприемам секса без любов пък. Имам пълното право да си остана такава. И к`во? Лоша ли съм?
The Forbidden Lady from the Forbidden floor ;)
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Xin написа:...
Не си. Но не можеш да обявяваш нас за "лоши" и да ни съдиш само защото не сме такива (в случая - консервативни) като теб.
Изображение

Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Ама аз не ви обявявам за лоши! Напротив! Казах, че искам и хетеросексуалните правокативни подписи да се махнат! Аз уважавам правото ти да правиш и да пишеш каквото си искаш, никога не съм се намесвала в дискусии и не съм заставала срещу вас...
Но ако искам да гледам двойка (независимо дали хетеро или хомо) да се мляска така, ще си дръпна съответното филмче. Нямам ли право да не гледам такива неща, щом не желая?
Има си раздал 18+, там си слагайте каквито искате картинки...
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Мила, не ти трябва филмче, за да видиш мляскащи се двойки - това става навсякъде навън, по улиците, в университета дори. Това, че на теб ти е неприятно да гледаш нещо толкова естествено като една по-страстна целувка (независимо дали между хетеро или хомо двойка), изобщо не значи, че всички хора трябва да спрат да го правят или да го показват... :roll:
Изображение

Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Ами те са голи, бе мила, това не се среща всеки ден по улицата... За предишния ти подпис, примирих се, че аз съм тесногръдата, която не разбира, но това вече е прекалено...
Освен това по улицата също имаш избор да гледаш или не, можеш да се обърнеш, докато е малко трудно да гледаш половин екран, например, съгласи се...
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

От тази голота се вижда единствено един гол гръб и част от крак :roll: Във форума има и аватари с повече шокираща голота (няма да цитирам имената), но на тия хора никой нищо не им казва.. защо ли? Както и да е. Толкова голота като в подписа ми можеш да срещнеш лятото всеки ден навън. Не само по плажа.
Изображение

Заключено

Обратно към “Потребители”