Модерна техника в килийното училище
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Модерна техника в килийното училище
а пък знаете ли че една лекторка от БФ по екология /бог знае защо има екология в програмата на молекулярните биолози и биотехнолозите/ забрани да се пише на лаптоп на лекциите й хаха а си мислех че вече нищо не може да ме учуди
- Diva_Magia
- Пишете, о, братя
- Специалност: География
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Модерна техника в килийното училище
Е как - лаптопите са рожба на Сатаната, чистото превъплъщение на злото като цяло и напаст за еколозите от вси страни.
А пък в ГГФ в първи курс един от лекторите искаше реферата задължително да е писан на ръка, за да не се използвала функцията copy-paste
Бе колкото хора, толкова и идиоти. "Преподавател в СУ" е диагноза.
А пък в ГГФ в първи курс един от лекторите искаше реферата задължително да е писан на ръка, за да не се използвала функцията copy-paste
Бе колкото хора, толкова и идиоти. "Преподавател в СУ" е диагноза.
- Nikince
- Пишеща машина
Не се съмнавям,че и този момент го има, но е много неприятно да видиш човек 4ти курс в УНСС, учи финанси и да ми напише НОШТ:)) Обяснението му след като аз бях невероятно изумена беше: Е ти какво искаш, в чата няма Щ
))
Това верно може би е случай един на милион, но достатъчно показателен
Това верно може би е случай един на милион, но достатъчно показателен
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
- Diva_Magia
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Неграмотността си е нещо отделно. И би трябвало тя да се отсее още на кандидатстудентския, ама това е друга тема.
Иде реч, макар и малко индиректно, че преподавателите (не само в СУ) изпитват известна неприязън/боязливост/и още една камара негативни емоции към компютрите и интернет. (тук, моля ви, не се втурвайте да ми посочвате конкретни примери, твърдящи обратното. Изключения има, говоря по принцип и като цяло) Проблемът не е от вчера, няма и да е до утре.
Но просто ще е пълно с подобни абсурдизми.

EDIT: едит-нато
Иде реч, макар и малко индиректно, че преподавателите (не само в СУ) изпитват известна неприязън/боязливост/и още една камара негативни емоции към компютрите и интернет. (тук, моля ви, не се втурвайте да ми посочвате конкретни примери, твърдящи обратното. Изключения има, говоря по принцип и като цяло) Проблемът не е от вчера, няма и да е до утре.
Но просто ще е пълно с подобни абсурдизми.
EDIT: едит-нато
Последно промяна от Diva_Magia на 16 Апр 2007, 21:02, променено общо 1 път.
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Та по тоя повод - пише се "кандидатстудентски".Diva_Magia написа:Неграмотността си е нещо отделно. И би трябвало тя да се отсее още на кандидат-студентския, ама това е друга тема.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе на нас ни разрешават да пишем на лаптопи.Само дето моя ме мързи да го мъкна, та само една колежка носи. И всички глупави курсови ни ги искат набрани.
- Diva_Magia
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Re: Модерна техника в килийното училище
Навсякъде е така в общия случай.begemot_ написа:а пък знаете ли че една лекторка от БФ по екология /бог знае защо има екология в програмата на молекулярните биолози и биотехнолозите/ забрани да се пише на лаптоп на лекциите й хаха а си мислех че вече нищо не може да ме учуди
Идиотска тема. Не знам къде има место за чудене около този факт

ми недопустимо е докога ще се примиряваме с тези глупости. да не сме си ги разпростанявали... все едно ръкописните не се снимат на ксерокса, айде моля ви се. в белите държави университетите и съответните департаменти или там както ги водят си имат сайтове и сами си качват лекциите, ние тука пишем под диктовка.
и някой като ми каже "ми ти кво очакваш""не свикна ли""така е в СУ" гррр ами самите ние явно не искаме да се променят нещата всички са свикнали с това положение и ги удовлетворява.
и някой като ми каже "ми ти кво очакваш""не свикна ли""така е в СУ" гррр ами самите ние явно не искаме да се променят нещата всички са свикнали с това положение и ги удовлетворява.

Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"