ПОДПИСКА - Не на античовешката пропаганда!

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Аватар
la_cazadora
Драскач

Мнение от la_cazadora »

Смисъл от подписката има, защото чувам и обикновени хора да казват конкретно "Циганите на сапун!" Хората не разбират колко опасно е това! Като говорят подобни неща, само им дават повод да се жалват пред международните съдилища колко са дискриминирани, изтормозени и колко сме им длъжни. :?
Истината е, че има един върховен съдия и това е законът и че за повечето престъпления (били те от роми или други), си е предвидил сериозни наказания. Така че, ако някой ти трови държавата, просто го накажи според закона, но не издигай антималцинствени лозунги!!!

И аз се пиша в подписката: la_cazadora
Изображение
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

10. Явор

ТВЪРДО ПРОТИВ ВСИЧКИ АНТИЧОВЕШКИ ПРОЯВИ!
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Tripio написа:...уважавам правото на всеки да изказва гласно мнението си, а не само да го има.
Да, но с това си право могат да накърнят самочувствието на други, а също и да въздействат върху слабата психика на много хора, които да им се доверят.
Tripio написа:утре може да забраним и изказванията на природозащитниците, примерно - все пак не всички споделят техните идеи :) или пък да заклеймим кампаниите срещу тютюнопушенето, понеже пушачите са повече от непушачите и по този начин се ограничава тяхната свобода.
Само дето на природозащитниците концепцията им е съвсем човешка, а оттам и повечето искания. Колкото до тютюнопушенето - за мен то трябва да се забрани, защото вреди на човека, а той не взима насериозно това. Все пак нехайството по повод здравето на човека си е престъпление.
L'Inspecteur написа:Не че искам да ви развалям начинанието, но това за което говорите се поддържа от ционизма, радикалния ислямизъм и какви ли не още групи, защитаващи какви ли не интереси.
А кой ти казва, че и тях не трябва да ги забраним :wink:
Crematory написа:
vasko написа:
pora_e_priqtel написа:Човекът, когото баннаха стигна и беше стигал много по-далеч.
Тъй като не харесва циганите, а :)
Има разлика мужду това да не харесваш цигани, дадена националност, дадена религия и това да се изразяваш по начина, по който той се е изразил в заключените теми. И по начина, по който упорито продължава да го прави, след като много пъти му е била правена забележка за подобен начин на изказ. Никой не ви пречи да изпитвате каквито си искате чувства, просто не е правилно и не е зряло мнението да бъде изказано по подобен първичен начин.
:thumbleft:
Паган написа:Не съм аз виновен, че има една истинска религия на този свят.
Източноправославието ще спаси света. Или поне християнския.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pora_e_priqtel написа:Ъъъ... поправете ме ако греша, но религията не е ли производно на вярата с примеси на институционализъм? Имам предвид, че всяка религия е донякъде олицетворение на някаква вяра, но се стреми да й наложи някакви формални рамки.
Дам...
Паган написа:Ами рамки се поставят. Но винаги има начини да се заобиколят.
И те се заобикалят.
Не се заобикалят, а се премахват. Да ти кажа честно, не знам дали Иисус би възразил на любовта между двама мъже... Просто едно време хората не са били толкова образовани и с налагането на християнските НОРМИ(а не ценности) обществената (а и друга) изгода е била по-голяма :roll:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
la_cazadora
Драскач

Мнение от la_cazadora »

Само дето на природозащитниците концепцията им е съвсем човешка, а оттам и повечето искания. Колкото до тютюнопушенето - за мен то трябва да се забрани, защото вреди на човека, а той не взима насериозно това. Все пак нехайството по повод здравето на човека си е престъпление.
:thumbright:
Изображение
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Подписки не помагат - мачкай нискоинтелигентния, първосигнален, плямпащ хейтър с ирония и подигравки 8)
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

И това не помага. И бой не помага. но и не пречи :twisted:
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

подписвам се, ама докато не го направите официален документ не давам име и ЕГН.. сори, ама съм подозрителна, па и както има един лаф - гооглето знае сичко:)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Мила написа:подписвам се, ама докато не го направите официален документ не давам име и ЕГН.. сори, ама съм подозрителна, па и както има един лаф - гооглето знае сичко:)
Че кой ти иска ЕГНто сега... :roll:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Публикувай отговор

Обратно към “Потребители”