Има ли връзка музиката с външния вид?
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
Grimoire
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
мила, съжалявам, че трябва да ти го, кажа, но ти принадлежиш към дългия списък псевдометъли и псевдо принадлежащи към тежката и твърдата музика хора. хора, които се мислят за дарк и мрачни (не, това не е тавтология), но грешат дълбоко. хора, които никога, ама никога няма да спечелят истинско уважение сред другите. списък, който започва с Кърт, минава през теб и свършва с..
еми с мен, дам.
да видим кой още ще попадне сред нас.
Metallica

тц тц тц... чистопробни чалгаджийки, брееееей!!! тц тц тц.. ще им изгоря дискографията, ВЕДНАГА
Alexander Krull УЖАС!!! как смее тази блондинка да си кръщава групата Атросити.. направо ми се драйфа вече..
също така вече официално не уважавам Ник Холмс от Paradise Lost ей, Богу, да вземе да се боядиса най-накрая
ще оценя ако някой продължи списъка, щото мен лично много ме мързи, да не говорим, че не си струва, защото ти, кели,много жестоко се гавриш с нас. ке ке ке. искрено се позабавлявах, обаче историята ти е леко абсурдна. най-малкото че хората, които май-много се мацат, обличат и боядисват в черно са.. не се смейте.. ама са си баш чалгаджийките. да са живи и здрави.

ПС:
да видим кой още ще попадне сред нас.
Metallica

тц тц тц... чистопробни чалгаджийки, брееееей!!! тц тц тц.. ще им изгоря дискографията, ВЕДНАГА
Alexander Krull УЖАС!!! как смее тази блондинка да си кръщава групата Атросити.. направо ми се драйфа вече..
също така вече официално не уважавам Ник Холмс от Paradise Lost ей, Богу, да вземе да се боядиса най-накрая
ще оценя ако някой продължи списъка, щото мен лично много ме мързи, да не говорим, че не си струва, защото ти, кели,много жестоко се гавриш с нас. ке ке ке. искрено се позабавлявах, обаче историята ти е леко абсурдна. най-малкото че хората, които май-много се мацат, обличат и боядисват в черно са.. не се смейте.. ама са си баш чалгаджийките. да са живи и здрави.
ПС:
кхъ кхъ. ще си платиш за това след няколко часа.Dark$orrow написа: та това момиче всъщност нищо не разбира, тотално не е в час с ЕДНА КАМАРА неща. повечето песни, които ми е давала да чуя са АБСОЛЮТНИ бози и ги намирам пределно отегчителни. всъщност, заради тях старателно я отбягвам.
Последно промяна от Grimoire на 15 Апр 2007, 10:46, променено общо 1 път.
Така е..но аз не се смятам за метълка.Просто слушам тази музика и се кефя на нея..но не се"правя" на няква..Просто аз си го знам и не държа обезателно и другите да ми казват че съм метълка..(как звучи само тая думаGrimoire написа:мила, съжалявам, че трябва да ти го, кажа, но ти принадлежиш към дългия списък псевдометъли и псевдо принадлежащи към тежката и твърдата музика хора. хора, които се мислят за дарк и мрачни (не, това не е тавтология), но грешат дълбоко. хора, които никога, ама никога няма да спечелят истинско уважение сред другите. списък, който започва с Кърт, минава през теб и свършва с..еми с мен, дам.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Nordlys
- Драскач
- Обратна връзка:
Аууу!!! Надявам се, че това мнение е в рамките на шегата?Dark$orrow написа:виж, тези отгоре се опитват да те убедят в противното, но аз лично смятам, че е абсолютно недопустимо да имаш руса коса (а недай си Боже сини очи, тогава вече нещата са кошмарни!) и да слушаш тежка музика. това е гротескно и мисля, че си заслужен обект на подигравки от много и много хора, които ОЧЕВИДНО са доста по-напред от теб с материала.
сериозно вече - как изобщо ти дойде наум да слушаш твърда музика с тези руси коси? това е абсурдно. в момента се сещам за едно момиче, което е русо, че и синеоко (Боже опази) и има определено влечение към правилната музика (правилната за мен, ама аз съм тъмнокос). та това момиче всъщност нищо не разбира, тотално не е в час с ЕДНА КАМАРА неща. повечето песни, които ми е давала да чуя са АБСОЛЮТНИ бози и ги намирам пределно отегчителни. всъщност, заради тях старателно я отбягвам. мисълта ми е, че основната причина за това е въпросната руса коса, тя е прецакала всичко.
та съветът ми е - или си хващай чалгата или се боядисай в черно докато е време. среден път няма. само среден пръст, в случай, че не го направиш.
Или да разбирам, че почти всички скандинавски, например, фенове слушат чалга?
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ами аз ще добавя само един елемент, понеже ти показваш само мъжки снимки..Grimoire написа:ще оценя ако някой продължи списъка
Arch Enemy:

абе русата коса по никакъв начин не пречи, жив пример съм и аз, имам и други познати които са още по-руси от мен и слушат още по-тежка музика
и както са казали хората - русо гладно нема
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg