курсове в СУ

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
ToNi_bOnI
В началото бе словото

курсове в СУ

Мнение от ToNi_bOnI »

бих искала да ви попитам някои ходил ли е тази година на курсовете в софийския университет защото аз тази година явно няма да успея да бъда студентка тъй като изкарах 3.38 по литература,въпреки че Димов ми е любимия автор и дадох абсолютно всичко от себе си при писането на темата.Почти всичките ми познати имат ниски оценки а мога да кажа със сигурност че иначе са адски добри по литература.Ще имам ли по-голям шанс на следващата кандидат-студентска кампания ако се запиша на курсове?
Аватар
make_silence
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от make_silence »

ами какво да ти кажа.. не знам как са курсовете по литература в СУ (ако има такива изобщо :roll: ), но определено знам, че си беше загуба на време и пари да ходя на курсовете по математика (поне тези, които бяха през пролетната ваканция) :) все си мисля обаче, че целогодишните си заслужават. така че проучи и успех догодина :!:

п.п. за шансовете ти - зависи само и единствено от теб как ше се готвиш :wink:
the shadow proves the sunshine
Аватар
valeriq
В началото бе словото

Мнение от valeriq »

със сигурност има курсове по литература в СУ !!! две мои съученички се записаха на тях...доколкото помня на изпита в СУ едната имаше 3 , а в УНСС май 5...за другата не знам... :roll:
Аватар
Ulr1ka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ulr1ka »

ако и на изпита така не си слагала запетайки, не се учудвай :wink:

П.С закачка само.. :lol:
Аватар
Ziz4o
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ziz4o »

Аз имам приятелка, която ходи. Беше доста доволна след това, но на изпита мисля, че изкара 3 - 3 и нещо, а каза, че е развила темата по същия начин, по който са й казали преподавателите там.
Имало е малко противоречиви мнения на преподавателите между другото.... Какво да ти кажа.... СУ си е СУ... никога не можеш да бъдеш сигурен :roll:
Децата, които си играят на живот, съзират неговите истински закони и отношения по-ясно, отколкото възрастните, които мислят, че са по-разумни поради опита си, тоест поради провалите си. Великият човек запазва ума на дете.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Моето мнение е , че не си заслужава.Личният ми опит го доказва.По л-ра никъде не съм се готвила и всички ми казваха , че без курсове съм загубена , но изкарах 4 ,50...А 1 съученичка ходеше при университетски преподавател няколко години и плащаше по 40 лв. на урок, написа си всичко и имаше 3,25. :x
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Преподавателите в СУ понякога не се разбират помежду си, често се случва да ти проверява някой който не понася този, при когото си бил на уроци и в този случай те прецаква. Те лесно разпознават учениците на колегите.

Аз бих те посъветвала да не ходиш на курсове в СУ, иди на някакви независими, ако си от София, има много добри възможности. Ако си научиш и те бива, няма да имаш проблем. :wink:
Изображение
Lettuce Eater
В началото бе словото

Мнение от Lettuce Eater »

Аз малко извън темата - доста е субективен изпитът и има огромна доза късмет. Самият факт, че има работи, които достигат до арбитър (като моята например), е доста красноречив.
You know the day destroys the night
Night divides the day
Tried to run
Tried to hide
Break on through to the other side
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Re: курсове в СУ

Мнение от Himera »

ToNi_bOnI написа:бих искала да ви попитам някои ходил ли е тази година на курсовете в софийския университет защото аз тази година явно няма да успея да бъда студентка тъй като изкарах 3.38 по литература,въпреки че Димов ми е любимия автор и дадох абсолютно всичко от себе си при писането на темата.Почти всичките ми познати имат ниски оценки а мога да кажа със сигурност че иначе са адски добри по литература.Ще имам ли по-голям шанс на следващата кандидат-студентска кампания ако се запиша на курсове?
Мисля,че в една от темите бях напсиала за някои от курсовете и дали си заслужават. След като тази година са те оценили зле, предполагам,че ти самата знаеш,какви са ти пропоските. Според мен е хубаво да отидеш на курс, но преди това трябва отново много да си чела...
Аз не съм съгласна с ниската си оценка,която получих в СУ, като се има на впредвид ,че са ме оценявали много по-високо. Отидох да видя работата си и о, каква изненада- бяха ми подчертавани произволни думички. Личеше си,че на някой му е било все едно и е чел отгоре отгоре, другите само са одарили по един подпис! Нищо,освен парите си не губиш като отидеш на тези курсове, за някои са били полезни,за други-не... И все пак догодина кандидатствай и на други места, и ако пак не те приемат,значи не си за СУ! А, друг е въпросът,дали ще имаш късмет, много са субективни нещата. Има хора,които четат книги за обща култура, а не са чели произведенията и накрая имат високи оценки. Други са се готвили 14 дни,но пак са постигнали много. Всичко зависи от теб,от подготовката ти и не на последно място -от проверяващите.
Иначе познавам 3-ма. които ходиха на курсовете. Едното момиче успя да изкара 6 на национална, другите двама успяха да влязат в СУ. Сама си направи сметката,дали си заслужава или не.
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Ще имаш полза от курсове - определено
Но това не означава , че ги подкрепям
Тъй като , който има пари ще ги посети, а който не ................какво - губи разбира се
Както и да е - полезни са (от опит ти го казвам)
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
Kally
В началото бе словото

Мнение от Kally »

Еми и аз ходих на купсове по френски само да ги видя как са-нямаше особен смисъл.уча френски вече 5-та година и на тея курсове се некфи 5.25-5.50 изкарвах,а на изпита имам 4.43.много познати които също са доста добри имат слаби оценки.странно а?
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Така се е случило... Попринцип има полза от курса по френски, толквоа до колкотод а си видиш нивото... И какво с тази оценка не влезе ли? До колкото знам много хора са имали ниски оценки.
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
Kally
В началото бе словото

Мнение от Kally »

Ми да много са.Еми не ми стигат 0.35 стотни за португалска филология, която ми е 1во желание,чакам 3то класиране, но не се надявам много. Ех,ако бях момче от 1во класиране щях да съм вътре.... :twisted:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”