курсове в СУ
Модератори: svetlio.varna, Boromir
курсове в СУ
бих искала да ви попитам някои ходил ли е тази година на курсовете в софийския университет защото аз тази година явно няма да успея да бъда студентка тъй като изкарах 3.38 по литература,въпреки че Димов ми е любимия автор и дадох абсолютно всичко от себе си при писането на темата.Почти всичките ми познати имат ниски оценки а мога да кажа със сигурност че иначе са адски добри по литература.Ще имам ли по-голям шанс на следващата кандидат-студентска кампания ако се запиша на курсове?
- make_silence
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
ами какво да ти кажа.. не знам как са курсовете по литература в СУ (ако има такива изобщо
), но определено знам, че си беше загуба на време и пари да ходя на курсовете по математика (поне тези, които бяха през пролетната ваканция)
все си мисля обаче, че целогодишните си заслужават. така че проучи и успех догодина
п.п. за шансовете ти - зависи само и единствено от теб как ше се готвиш
п.п. за шансовете ти - зависи само и единствено от теб как ше се готвиш
the shadow proves the sunshine
Аз имам приятелка, която ходи. Беше доста доволна след това, но на изпита мисля, че изкара 3 - 3 и нещо, а каза, че е развила темата по същия начин, по който са й казали преподавателите там.
Имало е малко противоречиви мнения на преподавателите между другото.... Какво да ти кажа.... СУ си е СУ... никога не можеш да бъдеш сигурен
Имало е малко противоречиви мнения на преподавателите между другото.... Какво да ти кажа.... СУ си е СУ... никога не можеш да бъдеш сигурен
Децата, които си играят на живот, съзират неговите истински закони и отношения по-ясно, отколкото възрастните, които мислят, че са по-разумни поради опита си, тоест поради провалите си. Великият човек запазва ума на дете.
-
Assasiyah
- Драскач
- Обратна връзка:
Преподавателите в СУ понякога не се разбират помежду си, често се случва да ти проверява някой който не понася този, при когото си бил на уроци и в този случай те прецаква. Те лесно разпознават учениците на колегите.
Аз бих те посъветвала да не ходиш на курсове в СУ, иди на някакви независими, ако си от София, има много добри възможности. Ако си научиш и те бива, няма да имаш проблем.
Аз бих те посъветвала да не ходиш на курсове в СУ, иди на някакви независими, ако си от София, има много добри възможности. Ако си научиш и те бива, няма да имаш проблем.
-
Lettuce Eater
- В началото бе словото
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Re: курсове в СУ
Мисля,че в една от темите бях напсиала за някои от курсовете и дали си заслужават. След като тази година са те оценили зле, предполагам,че ти самата знаеш,какви са ти пропоските. Според мен е хубаво да отидеш на курс, но преди това трябва отново много да си чела...ToNi_bOnI написа:бих искала да ви попитам някои ходил ли е тази година на курсовете в софийския университет защото аз тази година явно няма да успея да бъда студентка тъй като изкарах 3.38 по литература,въпреки че Димов ми е любимия автор и дадох абсолютно всичко от себе си при писането на темата.Почти всичките ми познати имат ниски оценки а мога да кажа със сигурност че иначе са адски добри по литература.Ще имам ли по-голям шанс на следващата кандидат-студентска кампания ако се запиша на курсове?
Аз не съм съгласна с ниската си оценка,която получих в СУ, като се има на впредвид ,че са ме оценявали много по-високо. Отидох да видя работата си и о, каква изненада- бяха ми подчертавани произволни думички. Личеше си,че на някой му е било все едно и е чел отгоре отгоре, другите само са одарили по един подпис! Нищо,освен парите си не губиш като отидеш на тези курсове, за някои са били полезни,за други-не... И все пак догодина кандидатствай и на други места, и ако пак не те приемат,значи не си за СУ! А, друг е въпросът,дали ще имаш късмет, много са субективни нещата. Има хора,които четат книги за обща култура, а не са чели произведенията и накрая имат високи оценки. Други са се готвили 14 дни,но пак са постигнали много. Всичко зависи от теб,от подготовката ти и не на последно място -от проверяващите.
Иначе познавам 3-ма. които ходиха на курсовете. Едното момиче успя да изкара 6 на национална, другите двама успяха да влязат в СУ. Сама си направи сметката,дали си заслужава или не.
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Ще имаш полза от курсове - определено
Но това не означава , че ги подкрепям
Тъй като , който има пари ще ги посети, а който не ................какво - губи разбира се
Както и да е - полезни са (от опит ти го казвам)
Но това не означава , че ги подкрепям
Тъй като , който има пари ще ги посети, а който не ................какво - губи разбира се
Както и да е - полезни са (от опит ти го казвам)
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"