Има ли връзка музиката с външния вид?

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Публикувай отговор
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Момиче, това последното ти мнение е майтап, нали? :roll:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Толкова ли те вълнува, че го пускаш в няколко форума :roll:
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
keli
В началото бе словото

Мнение от keli »

tamerlan написа:Толкова ли те вълнува, че го пускаш в няколко форума :roll:
Забранено ли е да публикувам темата и в други форуми,мислех си че е свободно право.. :roll:
И да явно ме интересува.
Grimoire
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Grimoire »

мила, съжалявам, че трябва да ти го, кажа, но ти принадлежиш към дългия списък псевдометъли и псевдо принадлежащи към тежката и твърдата музика хора. хора, които се мислят за дарк и мрачни (не, това не е тавтология), но грешат дълбоко. хора, които никога, ама никога няма да спечелят истинско уважение сред другите. списък, който започва с Кърт, минава през теб и свършва с.. :lol: еми с мен, дам.

да видим кой още ще попадне сред нас.

Metallica
Изображение

тц тц тц... чистопробни чалгаджийки, брееееей!!! тц тц тц.. ще им изгоря дискографията, ВЕДНАГА

Alexander Krull УЖАС!!! как смее тази блондинка да си кръщава групата Атросити.. направо ми се драйфа вече..
също така вече официално не уважавам Ник Холмс от Paradise Lost ей, Богу, да вземе да се боядиса най-накрая

ще оценя ако някой продължи списъка, щото мен лично много ме мързи, да не говорим, че не си струва, защото ти, кели,много жестоко се гавриш с нас. ке ке ке. искрено се позабавлявах, обаче историята ти е леко абсурдна. най-малкото че хората, които май-много се мацат, обличат и боядисват в черно са.. не се смейте.. ама са си баш чалгаджийките. да са живи и здрави.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ПС:
Dark$orrow написа: та това момиче всъщност нищо не разбира, тотално не е в час с ЕДНА КАМАРА неща. повечето песни, които ми е давала да чуя са АБСОЛЮТНИ бози и ги намирам пределно отегчителни. всъщност, заради тях старателно я отбягвам.
кхъ кхъ. ще си платиш за това след няколко часа.
Последно промяна от Grimoire на 15 Апр 2007, 10:46, променено общо 1 път.
keli
В началото бе словото

Мнение от keli »

Grimoire написа:мила, съжалявам, че трябва да ти го, кажа, но ти принадлежиш към дългия списък псевдометъли и псевдо принадлежащи към тежката и твърдата музика хора. хора, които се мислят за дарк и мрачни (не, това не е тавтология), но грешат дълбоко. хора, които никога, ама никога няма да спечелят истинско уважение сред другите. списък, който започва с Кърт, минава през теб и свършва с.. :lol: еми с мен, дам.
Така е..но аз не се смятам за метълка.Просто слушам тази музика и се кефя на нея..но не се"правя" на няква..Просто аз си го знам и не държа обезателно и другите да ми казват че съм метълка..(как звучи само тая дума :lol: :wink: ) Слушам си музиката и се кефя..Както казват важно е музиката да е в теб,а не само външно да ГО ПОКАЗВАШ..и щом тази музика е мен значи няма от какво да се притеснявам!
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

keli написа: Слушам си музиката и се кефя..Както казват важно е музиката да е в теб,а не само външно да ГО ПОКАЗВАШ..и щом тази музика е мен значи няма от какво да се притеснявам!
А тогава защо беше цялата тема?! :roll:
Изображение

keli
В началото бе словото

Мнение от keli »

Защото исках да разбера какво мислите..Все пак не живея сама,въпреки че си държа на моята позиция и се горедея с музиката която слушам,защото тя ме описва най-добре..но както и да е.
Не съжалявам че публикувах темата..различни хора,различни виждания..не се сърдя на никого. :wink:
Аватар
Nordlys
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Nordlys »

Dark$orrow написа:виж, тези отгоре се опитват да те убедят в противното, но аз лично смятам, че е абсолютно недопустимо да имаш руса коса (а недай си Боже сини очи, тогава вече нещата са кошмарни!) и да слушаш тежка музика. това е гротескно и мисля, че си заслужен обект на подигравки от много и много хора, които ОЧЕВИДНО са доста по-напред от теб с материала.

сериозно вече - как изобщо ти дойде наум да слушаш твърда музика с тези руси коси? това е абсурдно. в момента се сещам за едно момиче, което е русо, че и синеоко (Боже опази) и има определено влечение към правилната музика (правилната за мен, ама аз съм тъмнокос). та това момиче всъщност нищо не разбира, тотално не е в час с ЕДНА КАМАРА неща. повечето песни, които ми е давала да чуя са АБСОЛЮТНИ бози и ги намирам пределно отегчителни. всъщност, заради тях старателно я отбягвам. мисълта ми е, че основната причина за това е въпросната руса коса, тя е прецакала всичко.

та съветът ми е - или си хващай чалгата или се боядисай в черно докато е време. среден път няма. само среден пръст, в случай, че не го направиш.
Аууу!!! Надявам се, че това мнение е в рамките на шегата? :shock:
:lol: :lol:
Или да разбирам, че почти всички скандинавски, например, фенове слушат чалга? :lol:
Cattle die and kinsmen die,
thyself too soon must die,
but one thing never, I ween, will die, --
fair fame of one who has earned.

Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Natte, и аз това си помислих, ама реших да не се включвам, щото като цяло темата ми се видя АДСКИ абсурдна...
Аватар
Nordlys
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Nordlys »

Ами да, май наистина няма смисъл :P
Разни хора, разни идеали :lol:
Cattle die and kinsmen die,
thyself too soon must die,
but one thing never, I ween, will die, --
fair fame of one who has earned.

Изображение
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Тя е абсурдна по замисъл, мисля... :roll: Едва ли някой е казал нещо сериозно тука! :lol:
Изображение

Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

за музиката не знам дали има значение русата коса но за дълбокомислието на въпросите които си задава... :roll:
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

мнението ми е напълно сериозно, аман :arrow:

ИЗОБЩО нямам навика да иронизирам хората, особено ако видя екзистенциални въпроси като този.

надявам се повече хора да се вслушат в думите ми, все пак нито съм рус, нито синеок.
Изображение

Fcuk you, I won't do what you tell me
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Dark$orrow написа:
ИЗОБЩО нямам навика да иронизирам хората, особено ако видя екзистенциални въпроси като този.

надявам се повече хора да се вслушат в думите ми, все пак нито съм рус, нито синеок.
Мдам, само така! :lol: :lol: :lol:
Изображение

Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

Grimoire написа:ще оценя ако някой продължи списъка
ами аз ще добавя само един елемент, понеже ти показваш само мъжки снимки..

Arch Enemy:

Изображение

абе русата коса по никакъв начин не пречи, жив пример съм и аз, имам и други познати които са още по-руси от мен и слушат още по-тежка музика :) облеклото също е по желание, аз се разнасям с черни кецове с оранжеви връзки, камуфлажен панталон, тениска на Slayer или Pantera, зелена мешка.. а да, и големи слушалки, те вече са задължителни :lol:

и както са казали хората - русо гладно нема ;) така че да не ни пука 8)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”