Мачле неделя(15.04) НСА 9:00 часа
Модератори: ники, Methuselah
- FeLiKS
- Пишете, о, братя
Като гледам Трипио, Бетон и Златиньо няма да играят....а и Пешо е под въпрос.ДобреФФ, ако сте хептем "до долу" и нямате хора, евентуално аз мога да играя за вас в този мач....Както изглежда и без това All Stars Friendly няма да има....така ,че ако не се съберете бих могъл да доида в неделя на НСА и да ритам за вас.

- TheGreat7
- Танцуващия с клавиатури
Щото си увеличих Великденските празници с няколко дни, другия четвъртък ще съм на линияdon_angelitto написа:Златко, ти защо не дойде в четвъртъка? Игнатов вече не ми вика "Джоко", а "Гьоко".![]()
@Добри, на Илиян ще му звънна, ама не ми се вярва да дойде, защото е много рано и защото в събота ще пие, нямай съмнения.
The harder you fall, the higher you bounce...
- FeLiKS
- Пишете, о, братя
От Археологията?!?
Или от някъде другаде....мога да взема примерно ония двамата , дето играха веднъж срещу вас,или само единия от тях....(за тях гарантирам,че ще играят добре, а и Петко може да го потвърди)....
П.С Тия от моя курс не съм ги виждал отпреди Великден, а в последния ни мач от турнира срещу Форум Берое доидоха точно 3-ма човека;те не искат да играят за собствения си отбор, представяш ли си как са се залетели да ритат за Форума а.....
П.С 2 До неделя има време, вие може и да се съберете за самия мач...ако не, по-добре ти вземи колкото хора не достигат;така ще е наи-добре за отбора на Форум СУ
Аз ще доида със сигурност, така и така си нямам друга работа.....
П.С Тия от моя курс не съм ги виждал отпреди Великден, а в последния ни мач от турнира срещу Форум Берое доидоха точно 3-ма човека;те не искат да играят за собствения си отбор, представяш ли си как са се залетели да ритат за Форума а.....
П.С 2 До неделя има време, вие може и да се съберете за самия мач...ако не, по-добре ти вземи колкото хора не достигат;така ще е наи-добре за отбора на Форум СУ
То и ние го закъсахме от към хора в последния момент.Ама ще викам колегите да ме спасяватFeLiKS написа:Като гледам Трипио, Бетон и Златиньо няма да играят....а и Пешо е под въпрос.ДобреФФ, ако сте хептем "до долу" и нямате хора, евентуално аз мога да играя за вас в този мач....Както изглежда и без това All Stars Friendly няма да има....така ,че ако не се съберете бих могъл да доида в неделя на НСА и да ритам за вас.![]()
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
- I am weasel
- От дъжд на вятър
- FeLiKS
- Пишете, о, братя
Тъй като титулярния вратар на Форум СУ Boromir доколкото разбрах, няма как да играе , а ДобреФФ ми каза,че може да взема още играчи от Археологията , аз намерих вратар- нашия Росен;
Той може да пази за Форум СУ утре.....доста по-добре ще е това, отколкото примерно да се въртиме на гол;
Все пак ако някой има възражения или по-добър план, да казва.... 
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- FeLiKS
- Пишете, о, братя
Ок!
Така ще е най-добре- в смисъл с постоянен вратар.
Пък напред все ще се разпределим по някакъв начин....
П.С Иначе аз на практика не съм от този отбор, но определено ни ми е все тая как ще свърши мача и ще направя всичко възможно Форум СУ да спечели утре.....

П.С Иначе аз на практика не съм от този отбор, но определено ни ми е все тая как ще свърши мача и ще направя всичко възможно Форум СУ да спечели утре.....
Последно промяна от FeLiKS на 14 Апр 2007, 22:34, променено общо 1 път.