КСК 2007 - литература и история
Модератор: Boromir
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Е, ако мислиш, че някой се "размотава" и влиза в ВУЗ, от ранга на СУ, не мисля, че си сред подходящите хора... Момчетата, а говоря от лични впечатления (сиреч приятели), които наистина искат да влязат да учат нещо специално, а не "щото така ми викат наще, че трее учим", наистина седят и си късат, както ти каза дупето от учене... А кафетата и дискотеките са за след тва.
- phoebe
- Легендарен флуудър
Ако наистина се е напъвала цяла година, няма да изкара 4.90
А и това е супер субективно наистина, за мен "темите" като цяло са остарял начин на изпитване, има прекалено голяма доза късмет, за да ми хареса, по този начин, човек почнал да учи 1 месец преди изпита "наизуст", с 2 капки мисъл и късмет може да изкара бая хубава оценка...
Да теглим чертата, че който учи, ама не само пред приятелите и родителите, си изкарва хубавите оценки, който не.. си изкарва последствията. Разбира се, има и изключения от правилото, но те са статистически пренебрежим минимум
Да теглим чертата, че който учи, ама не само пред приятелите и родителите, си изкарва хубавите оценки, който не.. си изкарва последствията. Разбира се, има и изключения от правилото, но те са статистически пренебрежим минимум
Да,ти сама каза че е мн голяма доза късмет,така че е напълно възможно и страшно умни и подготвени хора да изкарат по-ниски оценки отколкото заслужават.
А да не говорим колко пренебрежим е минимумът и на онези,които научават 1-2 теми и изкарват отлични оценки....ясно е от 30-тина теми какъв е шансът да се падне точно тази,която еди кой си е седнал да научи ей така,за шоуто.Да,шанс има,но мисля че всички го хиперболизират.Всъщност истината е,че всичко е Божа работа.Може да си научил и да не изкараш,може да не си научил чак толкова и да останеш приятно изненадан,може...всичко може...
Абе вече толкова ми писна че ми идва да хвърля всичко и да изчезна някъде
А да не говорим колко пренебрежим е минимумът и на онези,които научават 1-2 теми и изкарват отлични оценки....ясно е от 30-тина теми какъв е шансът да се падне точно тази,която еди кой си е седнал да научи ей така,за шоуто.Да,шанс има,но мисля че всички го хиперболизират.Всъщност истината е,че всичко е Божа работа.Може да си научил и да не изкараш,може да не си научил чак толкова и да останеш приятно изненадан,може...всичко може...
Абе вече толкова ми писна че ми идва да хвърля всичко и да изчезна някъде
- phoebe
- Легендарен флуудър
По дяволите, защо ли хората си мислят, че съм момиче 
За писването - също е нормално, толкова много неща... за толкова малко време... Аз лично почнах да уча по-сериозно не от самото начало, а някъде от началото на март и все още не съм на "пълни" обороти, за да не изпуша на финалната права юни/юли... Ти просто не отдавай толкова много значение на всичко, както каза е Божа работа. Прави каквото трябва, пък да става каквото ще
За писването - също е нормално, толкова много неща... за толкова малко време... Аз лично почнах да уча по-сериозно не от самото начало, а някъде от началото на март и все още не съм на "пълни" обороти, за да не изпуша на финалната права юни/юли... Ти просто не отдавай толкова много значение на всичко, както каза е Божа работа. Прави каквото трябва, пък да става каквото ще
Така е,и според мен няма значение момче или момиче,литературата е до усет,да успееш да вникнеш в сърцевината,до умение да се изразяваш и да пресъздаваш мислите си...
А колкото до КСК изпита по литература:за него и на момичета и на момчета им е еднакво трудно
П.С.:В моя клас на класното по литература има 15 двойки от 32души клас...другото са тройки,а 6-ци имаме само 2ма човека...Така че и момичетата не са цъфнали и вързали по литература
А колкото до КСК изпита по литература:за него и на момичета и на момчета им е еднакво трудно
П.С.:В моя клас на класното по литература има 15 двойки от 32души клас...другото са тройки,а 6-ци имаме само 2ма човека...Така че и момичетата не са цъфнали и вързали по литература
- явор
- Летописец Виртуоз
Добре, phoebe и hypnosssa... Аз съм сменил 3 училища и винаги е било така. Не казвам, че няма много добри момчета, даже най-добрите в почти всичко са мъже, но по-добрите в много неща са жените. 
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- W140
- От дъжд на вятър
- Специалност: Етнология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
аз днес привършвам всв и трябва да допълня темата за създаването на конституцията, че не съм я написал цялата и почвам само да ги чета 

за мен най-гадна е култура на българите през 15-17 векEna`` написа:Хорааа, как сте?
Няма такъв гаден период като Полит. и иконом. развитие на Бг в началото на ХХ в.