Мачле неделя(15.04) НСА 9:00 часа

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Като гледам Трипио, Бетон и Златиньо няма да играят....а и Пешо е под въпрос.ДобреФФ, ако сте хептем "до долу" и нямате хора, евентуално аз мога да играя за вас в този мач....Както изглежда и без това All Stars Friendly няма да има....така ,че ако не се съберете бих могъл да доида в неделя на НСА и да ритам за вас. 8) 8)
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

don_angelitto написа:Златко, ти защо не дойде в четвъртъка? Игнатов вече не ми вика "Джоко", а "Гьоко". :lol:

@Добри, на Илиян ще му звънна, ама не ми се вярва да дойде, защото е много рано и защото в събота ще пие, нямай съмнения. :)
Щото си увеличих Великденските празници с няколко дни, другия четвъртък ще съм на линия :wink:
The harder you fall, the higher you bounce...
Аватар
Пишете, о, братя
Курс: четвърти

Мнение от www »

RuseF написа:Сигурно ли е ритането ?
Ние сме на линия.
Дано да не стане някое изпълнение събота вечер , ама ме съмнява 8)
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Сигурно е ритането. Идвайте. Лео Меси идвай и ти и вземи още хора от Археологията. Ще направим един дрийм тийм. :wink:
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

От Археологията?!? :roll: :roll: Или от някъде другаде....мога да взема примерно ония двамата , дето играха веднъж срещу вас,или само единия от тях....(за тях гарантирам,че ще играят добре, а и Петко може да го потвърди)....
П.С Тия от моя курс не съм ги виждал отпреди Великден, а в последния ни мач от турнира срещу Форум Берое доидоха точно 3-ма човека;те не искат да играят за собствения си отбор, представяш ли си как са се залетели да ритат за Форума а.....
П.С 2 До неделя има време, вие може и да се съберете за самия мач...ако не, по-добре ти вземи колкото хора не достигат;така ще е наи-добре за отбора на Форум СУ :wink: Аз ще доида със сигурност, така и така си нямам друга работа.....
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

публика приемате ли ? макар и саката ?
In vino verittas
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Приемаме....а ти какво си се сдухал бе Смешко?Защо реши , че си тъп като репичка...хах...и някакви други такива там беше писал....
Не си тъп бе....аз съм те виждал, :D щом аз ти казвам....нищо ти няма....защо стана до долу нещо?
П.с Ако искаш не ми казваи тука....скаипа ми е feliks7771 :wink:
Аватар
Пишете, о, братя

Мнение от www »

FeLiKS написа:Като гледам Трипио, Бетон и Златиньо няма да играят....а и Пешо е под въпрос.ДобреФФ, ако сте хептем "до долу" и нямате хора, евентуално аз мога да играя за вас в този мач....Както изглежда и без това All Stars Friendly няма да има....така ,че ако не се съберете бих могъл да доида в неделя на НСА и да ритам за вас. 8) 8)
То и ние го закъсахме от към хора в последния момент.Ама ще викам колегите да ме спасяват :)
Аватар
[ OVeRMiND ]
Пишете, о, братя

Мнение от [ OVeRMiND ] »

Абе ще се съберем. Има ентусиасти, няма страшно. :)
Tриъгълен квадрат с формата на сфера подскача на въже.
Аватар
I am weasel
От дъжд на вятър

Мнение от I am weasel »

Може ли да дойда, може да взема още 2-3ма? А?
Аватар
Пишете, о, братя

Мнение от www »

I am weasel написа:Може ли да дойда, може да взема още 2-3ма? А?
идвай :D
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Тъй като титулярния вратар на Форум СУ Boromir доколкото разбрах, няма как да играе , а ДобреФФ ми каза,че може да взема още играчи от Археологията , аз намерих вратар- нашия Росен; 8) 8) Той може да пази за Форум СУ утре.....доста по-добре ще е това, отколкото примерно да се въртиме на гол; :wink: Все пак ако някой има възражения или по-добър план, да казва.... :wink:
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

Щом имаш вратар, взимай го естествено. :)
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Ок! :thumbright: Така ще е най-добре- в смисъл с постоянен вратар. :wink: Пък напред все ще се разпределим по някакъв начин....
П.С Иначе аз на практика не съм от този отбор, но определено ни ми е все тая как ще свърши мача и ще направя всичко възможно Форум СУ да спечели утре..... 8) 8)
Последно промяна от FeLiKS на 14 Апр 2007, 22:34, променено общо 1 път.
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Форум Су форум су ... викам заради археолозите да не си помислите нещо .. и росене утре да направиш мача х ;)
In vino verittas
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”