Последно, ще има ли такъв мач и ако отговора е "Да" , къде и в колко ще се събираме? Напишете нещо, за да знам кога да се прибирам в нашата мила столица(колкото и да не ми се връща....но... ) На лекции не съм ходил отпреди Великден, обаче определено ми се рита с типове като вас и затова съм склонен да си съкратя бизнес-ваканцията с ....да кажем 12 часа... и да се върна в София по-рано от предвиденото. Затова напишете нещо....ако измислите.... Адиос засега....
айахаха Феликс ... вече съм до средата щото днеска ми разясниха че мога да ритам когато реша .. ама това когато реша май ще е след поне около месец щото ... "до долу " ... а ти къде си забегнал бре
Е, чак пък да съм забегнал, не съм... Взех си отпуска и съм на малка почивка в хубавия град Велико Търново... Далеч от нашите, от тъпия ми брат и от многобройните ми критици....въобще, далеч от София. По-забавно от това не би могло да стане....
Хах, всъщност.....не мисля да връщаме нищо.... Да не са ни ги давали, да са искали служебна бележка за доходите на племето..... Само, че аз преди неделя нямам никакво намерение да се прибирам и ако има някакъв срок за тия работи.... ....ще съм "до долу'' в краина сметка.
П.С Другия път , като напусна проклетия град София, ако наистина искаш, идвай с мен.
П.С 2 Ако случайно има някакъв срок за тия карти, ще ти пратя пълномощно по факса , да ми вземеш парите вместо мен.