All Stars friendly

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Ти ще можеш да играеш като се прибереш :shock: :shock: :shock:
Лелеее
Аз ще бъда сигурно разглобен.
Изображение
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Последно, ще има ли такъв мач и ако отговора е "Да" , къде и в колко ще се събираме? :?: Напишете нещо, за да знам кога да се прибирам в нашата мила столица(колкото и да не ми се връща....но... :( :( ) На лекции не съм ходил отпреди Великден, обаче определено ми се рита с типове като вас :thumbright: :lol: и затова съм склонен да си съкратя бизнес-ваканцията с ....да кажем 12 часа... :wink: и да се върна в София по-рано от предвиденото. Затова напишете нещо....ако измислите.... :lol: :wink: Адиос засега.... :wink: :wink:
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

напишете , за да може и вярната публика да дойде да ви подкрепи ;)
In vino verittas
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Смешко, това, че искаш да си на трибуните на практика означава, че още си "до долу"а...? :( :(
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

айахаха Феликс ... вече съм до средата щото днеска ми разясниха че мога да ритам когато реша .. ама това когато реша май ще е след поне около месец щото ... "до долу " ... а ти къде си забегнал бре :)
In vino verittas
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Е, чак пък да съм забегнал, не съм... :D Взех си отпуска и съм на малка почивка в хубавия град Велико Търново... :D Далеч от нашите, от тъпия ми брат и от многобройните ми критици....въобще, далеч от София. :D По-забавно от това не би могло да стане.... :lol:
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

хаха гъзар.. искам и аз :) ахахха идвай че дават карти за стипендиите :) нищо че ще трябва после да ги връщаме ;)
In vino verittas
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Хах, всъщност.....не мисля да връщаме нищо.... :lol: :lol: Да не са ни ги давали, да са искали служебна бележка за доходите на племето..... :lol: :lol: Само, че аз преди неделя нямам никакво намерение да се прибирам и ако има някакъв срок за тия работи.... :wink: ....ще съм "до долу'' в краина сметка. :D
П.С Другия път , като напусна проклетия град София, ако наистина искаш, идвай с мен. :wink:
П.С 2 Ако случайно има някакъв срок за тия карти, ще ти пратя пълномощно по факса , да ми вземеш парите вместо мен. :wink: :lol:
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

аа няма да си до долу нема срок .. пък парите няма изгледи скоро да ги дадат .. .обаче като ще напускаш софия свиркай ;)
In vino verittas
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”