Нови учебници по АПП и ГП?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

zmey
Пишете, о, братя

:)

Мнение от zmey »

Наскоро една колежка попитала Русчев, дали няма скоро да издаде учебник по ГП. А той отвърнал : " Но защо ви е колежке? Да не би да мислите, че ще ви помогне? Аз така или иначе пак ще скъсам квалифицирано мнозинство от явилите се.."
EgoWar
В началото бе словото

Мнение от EgoWar »

ако издаде, няма да може толковва често да плюе Мария Павлова, лека и пръст.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Ще си намери повод...А и така и така му е слабост да скъса 80 процента.Мале, каква упоритост!!!Решил е предварително и така...
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

Че като толкоз много искате учебник на Русчев, набавяте си лекциите, съшивате страниците, слагате твърди корици и готовооооо. Може и цена да си сложите отзад.
Аватар
Gandalf
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Gandalf »

Street Spirit написа:...Не знам, но аз лично не извличам нищо съществено и систематизирано от лекциите му. Правя опити все пак :?
Има си много добра систематика в лекциите на доц. Русчев, макар той непрекъснато да прескача от тема на тема. Все пак затова са лекции, а не учебник - важни са примерите, които дава в момента, а и майтапите, които често-често пуска. :)
A wizard is never late, Frodo Baggins. Nor is he early. He arrives precisely when he means to.
Аватар
Gandalf
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Gandalf »

Хе хе, проф. Токушев се ограничаваше да ни дава само и единствено това, което ще ни е абсолютно необходимо за изпита. Докато доц. Русчев прави паралел между различните материи. На мен това ми харесва, защото, като се замислим, правото не е особено право-линейно... ;)
A wizard is never late, Frodo Baggins. Nor is he early. He arrives precisely when he means to.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”