Документи за предварителните изпити

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Ох аз утре май ще ходя да се записвам ама като прочетох написаното тук и съвсем се обърках.На КСК борсата тук в софия дето беше в музея на Земята и хората от 20 до 23 март си купих от щанда на СУ комплект документи за явяване на изпит..и там има едно картонче дето си попълваш имената и по какво ще се явяваш на изпит и на коя дата...та се чудех дали трябва да го давам това картонче като се записвам или то е само за редовната сесия изпити..и ако е така,то значи сега трябва да нося само документ за платена такса и копие от личната карта така ли....съвсем се обърках,честно
Аватар
plamKA
От дъжд на вятър

Мнение от plamKA »

Копие от лична карта не ти трябва!Носи си картончето,за да не те накарат да си купуваш пак справичник!ТЕ са гадни и само пари искат :lol: и последното,което трябва да носиш е платежния документ,за да докажеш ,че си си платила таксата за изпита! :) УСпех
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Слушай сега.
Влизаш в ректората. Влиза се не от главния вход, а от другата страна, откъм националната библиотека. Питаш охраната къде трябва да отидеш за да подадеш документи за кандидатстване. Той ще ти каже. По спомен-216-217. Отиваш там, и отпред има два чина с картончета. Ако случайно са свършили, чукни на вратата и си поискай.
Попълваш картончето и отиваш пак при охраната. Питаш "Къде е паричния салон?". Мисля, че беше 3ти етаж, но питай все пак. Отиваш там, редиш се на гише и според това на колко изпита ще се явяваш се определя колко пари плащаш. Взимаш квитанция. Отиваш пак пред тази стая с картончетата, като този път вече влизаш вътре с квитанцията и попълнено картонче.
Така че твоето картонче най-вероятно няма да свърши работа.
За всеки случай си преснимай личната карта, но на мен не ми потрябва.
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Благодаря много ...да видим утре дали ще се справя :wink:
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

hypnosssa написа:Благодаря много ...да видим утре дали ще се справя :wink:
Ще се справиш, няма как! То е измислено така, че и най-тъпият да се оправи. :) Споко. :)
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Raya_Alexandra написа:
hypnosssa написа:Благодаря много ...да видим утре дали ще се справя :wink:
Ще се справиш, няма как! То е измислено така, че и най-тъпият да се оправи. :) Споко. :)
ДарлинК, да не би да намекна нещо за интелектуалното ниво на hypnosssa? :occasion5:
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

uktc написа:ДарлинК, да не би да намекна нещо за интелектуалното ниво на hypnosssa? :occasion5:
не. :shock: Наистина ли прозвуча така? Извинявам се, ако е така...

Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Raya_Alexandra написа:
uktc написа:ДарлинК, да не би да намекна нещо за интелектуалното ниво на hypnosssa? :occasion5:
не. :shock: Наистина ли прозвуча така? Извинявам се, ако е така...
Споко, не прозвуча така, ама нали трябва да си чеша езика... :lol:
Аватар
martin
В началото бе словото

Мнение от martin »

искам да питам задьлжително ли е да си купувам справичника при положение, че ще се записвам от кандидат-студентска борса? или там ще ми дадьт вьпросното картонче?
и сьщо така каква е таксата за записване?(не таксата за самия изпит)
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

аз се записах, а не съм си купувала справочник. за комисионните не мога да ти кажа, защото аз ходих лично. :roll:

Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

На борса ти взимат и такса бюро... което е адски солено, даже повече от колкото е реалната такса, четох за нещо от рода на 20 лева. А за документите, дет е купила hypnossa - те ще и послужат за записване за редовния изпит, когато всеки от нас ще трябва да си набави такива... За предварителния всичко, което може да му трябва на човек е безплатно и се намира пред Учебен Отдел, Централно Крило на СУ :)
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Хора,я кажете откъде могат да се закупят материалите за предварителните изпити.От Варна съм.Аз се записах,чрез едни приятели от София са взели тези картончета,но една приятелка все още не се е записала и вчера питахме в 2-3 книжарници - нямаше такива материали.Дори в учебния център,който ще извършва записването от Варна в София нямаше такива картончета!Някой,ако знае откъде могат да се закупят материали за предварителните изпити,ще съм много благодарен да сподели. :)
Аватар
alys
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от alys »

Няма специални материали за предварителните изпити.
Чл. 7. (1) За участие в предварителните кандидатстудентски изпити се подават следните документи:
1. Картонче за участие в предварителните кандидатстудентски изпити. Картончето се получава след заплащане на таксата при регистрация за издаване на входящ номер;
2. Лична карта;
3. Квитанция за платена такса за участие в предварителните изпити.
3.1. Таксата за предварителните кандидатстудентски изпити може да се внася и по банков път в банков клон на всяка търговска банка (без БНБ) по банкова сметка на СУ "Св. Климент охридски" (вж. Приложение 5).
(2) Документите по ал. (1) се подават в Учебен отдел на Ректората от 26.03. до 20.04.2006 г. всеки работен ден от 10.00 до 12.00 и от 14.00 до 16.00 часа.
(3) Документи могат да се подават и в бюрата за прием на документи в страната на ЕООД "Център за кандидатстудентска подготовка и нформация" (ЦКПИ) - гр. Стара Загора (вж. Приложение 6).
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

Аз имам въпросче. Брат ми ще се явява на един изпит и за да не се разкарва до университета, мога ли аз да му подам документите? Вече му взех картонче, да си го полълни. Също видях, че 50% от хората на опашката за подаване на документи бяха родители - значи може. Но за тази цел ще ми трябва ли копие от личната му карта или нещо такова?
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

трябва ти личната му карта + копие от нея, аз така записах 2 приятеля.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”