прехвърляне в друга специалност
Модератор: sientelo
прехвърляне в друга специалност
Здравейте,
живоо се интересувам от въпроса с прехвърлянето ,четох из форума и разбрах,че всяка година приемат различни бройки за различните специалности i че това се разбира след лятната сесия-но не разбрах-вярно ли е ,че прехвърлянето в друга специалнист е възможно едва след 2-та година?!!!това би било ужасно!...много ще съм благодарна ,ако някои ме осветли по въпроса:)
живоо се интересувам от въпроса с прехвърлянето ,четох из форума и разбрах,че всяка година приемат различни бройки за различните специалности i че това се разбира след лятната сесия-но не разбрах-вярно ли е ,че прехвърлянето в друга специалнист е възможно едва след 2-та година?!!!това би било ужасно!...много ще съм благодарна ,ако някои ме осветли по въпроса:)
???
нещо не ти разбрах отговора?:)
Re: ???
Не ни обръщай внимание.Това са вътрешни борбиbubi.to написа:нещо не ти разбрах отговора?:)
Доколкото знам,прехвърлянето става след втората или третата година в зависимост от това дали специалността е направо магистратура или първо се преминава през бакалавърска степен.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Re: ???
Ами как ще го разбереш? Регваш се и кльопваш нещо. Така да се поразровиш, да прочетеш???? Чужди са ти тея работи.bubi.to написа:нещо не ти разбрах отговора?:)
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
става след първата година, нужно ти е :got написа:Прехвърлянето става след 1-вата година.След 2-рата можеш да запишеш 2-ро висше.
-определен среден успех, обикновено над 5,50
-положени преди това изпити по съответната дисциплина, т.е. да си полагала вече тези изпити които са нужни по новото ти желание, и оценката да не е била слаб
-да нямаш невзети изпити от сегашната ти дисциплина
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- gia_carrangie
- В началото бе словото
- melt with the stars
- В началото бе словото
Аз също бих искала да знам отговора на този въпрос-ако искам да се прехвърля от филология в международни отношения,при условие,че съм държала история,мога ли да ползвам оценката от въпросния изпит или трябва да държа нов?gia_carrangie написа:А относно прехвърлянето от един факултет в друг кой трябва да питам? Може би чиновниците от факултета, в който искам да се прехвърля?
How I wish I could surrender my soul;
Shed the clothes that become my skin;
See the liar that burns within my needing.
How I wish I'd chosen darkness from cold.
How I wish I had screamed out loud,
Instead I've found no meaning.
Shed the clothes that become my skin;
See the liar that burns within my needing.
How I wish I'd chosen darkness from cold.
How I wish I had screamed out loud,
Instead I've found no meaning.
-
coolman
- Драскач
- Обратна връзка:
Всъщност не е точно така. Извършва се класация на кандидатствалите за прехвърляне в определена специалност и влизат първите по успех, а не тези, които имат над определен успех. Примерно специалност Публична администрация е отпуснала 10 бройки за прехвърлящи се студенти и влизат първите 10 по успех. Това не значи, че успеха им трябва да е над еди-колко си. Успеха ти трябва да е възможно най-голямBerserker написа:става след първата година, нужно ти е :got написа:Прехвърлянето става след 1-вата година.След 2-рата можеш да запишеш 2-ро висше.
-определен среден успех, обикновено над 5,50