ПРАВО?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Sori
В началото бе словото

Мнение от Sori »

Sori, че няма да съв във вашата група. Май се заформяте много приятна компания. :toothy1:
RORO
Аватар
DID_miss
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DID_miss »

Надявам се да е приятно и полезно едновременно:)
Sori
В началото бе словото

Мнение от Sori »

Стискайте ми палци, и к"вото там имате да падне бала на второ класиране за правото, че с това задочно ми е тъпо. :oops:
RORO
Аватар
DID_miss
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DID_miss »

2-ро класиране ве4е излезе и балът за правото е паднал.Не знам дали ти е достатъ4но,провери!!!
Sori
В началото бе словото

Мнение от Sori »

Благодаря ти! Наистина е излязло, изненадаха ни. Балът е мръднал с 9 стотни и не ми стига. За съжаление най-верятно няма да падне до желания 26. В момента и 26.84. Може би не трябваше да пиша право - задочно на второ място, ами да си оставя социология или политология, защото там балът ми е 27,75 и може би щеше да ми стигне. А не знам дали ще мога да изкарам висок успех , за да се прехвърля редовно след първмата година. Но въпреки всичко ще чакам и трето, пък каквото ми било писано.
А на теб DID_miss много ти благодаря. :violent1:
RORO
Аватар
DID_miss
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DID_miss »

Моля.И успех оттук нататък.А ако наистина искаш да учиш право,правилно си направила като си писала задпчно на второ място.Догодина имаш всички шансове да се преместиш редовно,зависи от теб!Не е невъзможно,дори не е трудно.Искрено ти желая успех и много воля!!!
Sori
В началото бе словото

Мнение от Sori »

БЛАГОДАРЯ!
RORO
U.N.O.
В началото бе словото

Мнение от U.N.O. »

Sori, и аз съм задочно - 26,25 и няма да мръдне май бала :( да ти кажа хич не ми се учи задочно... обаче е лесн ода минеш редовно. Познавам едно момиче с успех 5.00 се прехърли, а успеха не се изкарва трудно - сестра ми почти не учеше пътрви курс и имаше над 5.50. Имам предвид, че учеше само по сесиите, не постоянно
stoyan
В началото бе словото

Мнение от stoyan »

Здравейте! Приет сьм на второ класиране! Много ви обичам :lol: и много се радвам че 5 години ще се разбивам с хора като вас! Чудя се има ли хубави жени вьв факултета.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

U.N.O. написа:Sori, и аз съм задочно - 26,25 и няма да мръдне май бала :( да ти кажа хич не ми се учи задочно... обаче е лесн ода минеш редовно. Познавам едно момиче с успех 5.00 се прехърли, а успеха не се изкарва трудно - сестра ми почти не учеше пътрви курс и имаше над 5.50. Имам предвид, че учеше само по сесиите, не постоянно
да,вярно е ,не е трудно (поне 1-ви курс).Не е проблем да се изкара.И аз познавам хора,които не отваряха и си изкараха супер... :wink:
{NE}Poslyshka
В началото бе словото

Мнение от {NE}Poslyshka »

Здравейте колеги! Позволете на една третокурсничка да се намеси във форумчето ви :) Поздравявам ви с успеха и се радвам, че ще се срещаме по коридорите на най-староро и най-престижното висше училище в страната!
Първо, не се притеснявайте кой в кой поток е, в коя група и т.н. Няма закономерности, въпрос на случайност! По принцип има стара шега, че в СУ 100 човека учат право, а останалите са втори поток, но няма за какво да се впрягате в това. Аз лично съм в първи поток, вярно е, че някой от преподавателите ни са различни и май все нашите са по-взискателните, но това естествено е въпрос на гледна точка:) При нас така или иначе лесно няма - независимо кой поток си!Казано честно ви завиждам за ентусиазма, и при мен беше така преди няколко години :).Първи курс е много вълнуващо - изобилства от нови усещания и впечатления:) Повече се общува с хората от групата,правят се купони за опознаване и т.н. Във втори курс обаче всичко се превръща в рутина и ежедневие. Най-често се оформят нови компании, извън групата и потока, по-скоро по интереси и симпатии. Започват по-трудните изпити и по-сериозните дисциплини. Аз лично,обаче, не се чувствам с промит мозък, нито пък смятам, че трябва да се зубри...Не сам зубрила за нито един изпит, а съм учила с разбиране(и то, да си призная - не целогодишно, а като наближи сесията) - и въпреки това съм отличничка. Просто трябва да знаеш какво искаш и да намериш най-верния начин да го постигнеш ! Ще имате много моменти на отчаяние, но НИКОГА не губете надежда, а бъдете упорити! Всъщност, аз вярвам, че щом сте стигнали дотук, имате необходимия комплекс от качества да продължите напред и да стигнете успешно до края !
Вярвайте по-малко на слуховете и легендите, всичко е субективно в зависимост от това дали даденият човек е доволен от оценката си или не:))) Аз лично съм доволна от повечето от преподавателите, които ми бяха предствяни като страшилища. Оказа се, че когато си достатъчно подготвен и се държиш адекватно, няма никакъв проблем.
Вярно е, че някой от преподавателите са доста надменни и с високо самочувствие, и мен ме е дразнело това понякога....Но, замислете се, те са наистина утвърдени личности, авторитетни и уважавани. Дай Боже, един ден и ние да достигнем поне 1/2 от това, което те се успели - мисля че също бихме държели главата си мааалко нависоко. Тъй че, те имат основание за самочувствието си, не им се сърдете!!!!
УСПЕХ, колеги! Стискам ви палци, забавлявайте се !!!!
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

Абе кво ги лъжеш децата,ма!!!
Sori
В началото бе словото

Мнение от Sori »

Shaho, е кажи си и ти мнението. Няма да е лошо да ни понаплашиш малко, щото все пак сме :albino: , ама да е вярно все пак.
RORO
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

не бе пичове.не искам да ви плаша.радвам се за вас.просто нещата в България станаха много трудни за родното право.не се надъхвайте излишно,ами бъдете сериозни и учете съвестно,защото именно това са петте години,в които ще се оформите като професионалисти със свое собствено мислене и подход.ще видите,че нямая да сте 220 човека,а 320.много хора ще са се прехвърлили от други специалности.например учила нашата 1 година педагогика,изкарала над 5,50 и айдеее право.стига да има положителни оценки на изпитите по БЕЛ и история,беззначение коя година ги е държала.а на тези,които са задочно ще им кажа:вие луди ли сте??записвайте се,какво още чакате.първтата година няма абсолютно никакво значение дали сте редовно или задочно,ама никакво.предметите за глупави,изцяло се препокрива броя на изпитите в двете форми на обучение.а премествнаето е мнооого лесно.дори упех не ти трябва.ами това е приятелчета:))иначе това за потоците си е вярно:)
juli
В началото бе словото

Мнение от juli »

а вярно ли е, че ако си право задочно, трябва да имаш трудов договор?
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”