Курс по литература 2007 @ Април 01-10

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

да,така.те си решават. аз само си казвам мнението.ако наистина ще се чувствате по-сигурно-ок.но не разчитейте само на курса :wink:
I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Дани, мога да ти кажа, че разлика между нивото, на което се преподава в такъв курс и това, в което и да е училище и при който и да е учител, е огромна. Освен това, някои хора - визирам себе си - нямаме време да ходим през цялата година всяка седмица на уроци, защото ходим и на работа, или имаме някакви други задължения - аз затова съм избрала този курс - той все пак е интензивен и това е ключовата дума - никой не може да ти налее знанията с фуния, но друго е да ти ги опресни/затвърди/зададе, основите върху които да работиш.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

на телефона имам няколко клипчета - калпави са, ама пак...

бисери за дебелянов = http://share.bol.bg/download/VhF2Z7vu78
камбуров за яворов = http://share.bol.bg/download/UnEMaHxNM
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

Мила написа: камбуров за яворов = http://share.bol.bg/download/UnEMaHxNM
Не се отваря :roll:
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

пробвай този линк:
http://share.bol.bg/download/OZhFqaaO7J
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

Мила написа:Дани, мога да ти кажа, че разлика между нивото, на което се преподава в такъв курс и това, в което и да е училище и при който и да е учител, е огромна. Освен това, някои хора - визирам себе си - нямаме време да ходим през цялата година всяка седмица на уроци, защото ходим и на работа, или имаме някакви други задължения - аз затова съм избрала този курс - той все пак е интензивен и това е ключовата дума - никой не може да ти налее знанията с фуния, но друго е да ти ги опресни/затвърди/зададе, основите върху които да работиш.
права си.от лични наблюдения мога ди ви препоръчам да следите кои теми ще се паднат на олимпиадата по литература и главно на последния крък,защото често има голееееееми съвпадения между темата там и на изпита
I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
sky_kiss
В началото бе словото

Мнение от sky_kiss »

Здравейте! Аз ходих на олимпиадата по литература и се класирах на втори кръг. Обаче има един проблем! :lol: Не съм се появявала в училище от тогава и нямам представа кога е втория кръг и дали не е минал даже вече! Някой може ли да ми каже????? :?:
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

И аз съм на втори кръг, доколкото разбрах е на 15 април :wink:
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
Аватар
AlexHI
От дъжд на вятър

Мнение от AlexHI »

Сега в неделя е вторият кръг.
sky_kiss
В началото бе словото

Мнение от sky_kiss »

Благодаря за информацията! Жалко, че няма да мога да отида :evil: После ще кажете какво се е паднало, нали?
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

И аз се колебая, дали да отида на 2рия кръг... Предния ден ще съм на изпит в УНСС и ще се прибера чак към 10 вечерта в Бургас... Не знам, дали си заслужава да ставам рано другата сутрин заради олимпиадата.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

пиле, заслужава си и то много... друг е въпросът, дали след толкова екстремно изживяване, ще можеш да дадеш 100% от себе си...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

:) Е, най-вероятно ще ида... Друг е въпросът, че имам шанс само, ако се падне Смирненски. :roll:
А някой знае ли, дали постижението от 3ти кръг може да се използва САМО за специалности, в които се влиза САМО с литература. :roll:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
aya
В началото бе словото

Мнение от aya »

И аз се класирах за 2-ри кръг, но може би няма да ходя заради изпита в УНСС в събота.... Чувала съм,че с резултат над 5,50 на 3-ти кръг може да се влезе само в специалности, в които се приема само с литература (в смисъл,че примерно не може право) :wink:
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

Аз ще отида в събота в УНСС, ама после ще си отида и на олимпиадата... Дано тоя път ми изпълнят поръчката и дадат "Септември" :wink:
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”