ПЕДАГОГИКА!!!

Подфорум към Факултета по педагогика

Модератор: Pisobella

Публикувай отговор
Аватар
Nazi
В началото бе словото

Мнение от Nazi »

RealSugar написа:Ее Nazi, айде сега, студент без поправка студент ли е :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ха...такова впечатление ли оставих :)
Ейййй значи..аз не съм на поправка бе, просто описах обстановката. Хахах :wink:
Аватар
Lyvcheto
В началото бе словото
Курс: втори
Обратна връзка:

Напишете ми казусааааааааааа

Мнение от Lyvcheto »

Казуса по хигиена за екологията и аз не мога да го измисля, Захарче ... дано някой от тука помогне, че един ден остана ...
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Специалност: Педагогика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

Е без 1 казус няма да свърши света :)
Аватар
Lyvcheto
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Lyvcheto »

Е да, ама аз нали й се заяждах на таз бабката и може да си спомни ...
Аватар
Nazi
В началото бе словото

Мнение от Nazi »

Lyvcheto написа:Е да, ама аз нали й се заяждах на таз бабката и може да си спомни ...
Напиши нещо като есе... колко много ни дава природата, как не я опазваме, колко са красиви тревичките, птичките.... но всичко изисква грижи...:)
И накрая задай няколко въпроса от типа: "Мислите ли, че правим нужното, за да опазим природата", "Какво би станало ако...."(според това какво си писала) и готово :) Моето беше нещо такова, но жалко че не го пазя вече.
А защо чак сега пишеш казуси?
Аватар
Lyvcheto
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Lyvcheto »

Защото съм първи курс и то задочно ... свърши вече ... утре на изпит и Бог с мен ...
Аватар
Nazi
В началото бе словото

Мнение от Nazi »

Някой може ли да каже нещо за изпита по Естетика.
Изтеглиха го за 19-сти май, а лекции нямаме от около два месеца и общо взето никаква информация освен деня на изпита.
Та ако някой си е избрал този предмет минали години, моля да ме просветли малко как протича изпитчето :roll:
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

При кого сте?
Аватар
Nazi
В началото бе словото

Мнение от Nazi »

RealSugar написа:При кого сте?
Хмммм..това е сложен въпрос. Не помня името, а в програмата ни изобщо не фигурира. Една възрастна жена, която може да накара и най-големия непукист да се вслуша в думите й, а на упражненията беше един доста млад господин.
Аватар
Gery'LM
В началото бе словото

Мнение от Gery'LM »

Nazi написа:
RealSugar написа:При кого сте?
Хмммм..това е сложен въпрос. Не помня името, а в програмата ни изобщо не фигурира. Една възрастна жена, която може да накара и най-големия непукист да се вслуша в думите й, а на упражненията беше един доста млад господин.
И. Цонева :)
sambata
В началото бе словото

Мнение от sambata »

Радвам се, че някой тук е готов да помогне и сърдечно благодаря![/b]
Споделете каквито и да е впечетления за изпитите по Теория на възпитанието (проф. Грангелова/Чавдарова), Възрастова психология (проф. Калчев), История на образованието в България (доц. Еничарова), Педагогическо общуване (гл. ас. Цветанска), Психология на личността (гл.ас. Балев) и Етика (доц. Минева). По-специално искам да попитам взимат ли се в предвит при оценката- хоспитирането, портоколите към него, портоколът от детско предаване и есето от Пловдив по Теория на възпитанието? Предварително благодаря на всички! ! ! Инфото, което споделихте за първата ни сесия ми помогна много! Хайде успех на всички и дано лятото е пълно само с веселии.
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

Теория на възпитанието (проф. Грангелова/Чавдарова) Както съм казвала преди при Рангелова е готино, поне аз лесно си взех изпита

Възрастова психология (проф. Калчев) Там изпита е кофти тест, но се взима
История на образованието в България (доц. Еничарова) ААааа тоя изпит ми виси още :lol: Съветвам те да учиш МНОГО :)

Педагогическо общуване (гл. ас. Цветанска) Много приятен изпит, аз не усетих,че съм на изпит, и двете асистентки са супер
Психология на личността (гл.ас. Балев) Тест, взима се и без много-много четене /аз лично не бях учила/
и Етика (доц. Минева) не съм се явявала на етика, не мога да ти дам инфо
. По-специално искам да попитам взимат ли се в предвит при оценката- хоспитирането, портоколите към него, портоколът от детско предаване и есето от Пловдив по Теория на възпитанието? - Взимат се предвид уж.... Ама не знам, щото аз се явих направо есента на изпит и изкарах 6 и направо ми я писа...надявам се да са оказали влияние и тези неща :)
sambata
В началото бе словото

Мнение от sambata »

Благодаря ти много! :) Радвам се, че този път няма нещо шокиращо, както миналата сесия с теста по обща психология. Надявам се да чуя и други мнения!
Аватар
Nazi
В началото бе словото

Мнение от Nazi »

RealSugar написа:Теория на възпитанието (проф. Грангелова/Чавдарова) Както съм казвала преди при Рангелова е готино, поне аз лесно си взех изпита

Възрастова психология (проф. Калчев) Там изпита е кофти тест, но се взима
История на образованието в България (доц. Еничарова) ААааа тоя изпит ми виси още :lol: Съветвам те да учиш МНОГО :)

Педагогическо общуване (гл. ас. Цветанска) Много приятен изпит, аз не усетих,че съм на изпит, и двете асистентки са супер
Психология на личността (гл.ас. Балев) Тест, взима се и без много-много четене /аз лично не бях учила/
и Етика (доц. Минева) не съм се явявала на етика, не мога да ти дам инфо
. По-специално искам да попитам взимат ли се в предвит при оценката- хоспитирането, портоколите към него, портоколът от детско предаване и есето от Пловдив по Теория на възпитанието? - Взимат се предвид уж.... Ама не знам, щото аз се явих направо есента на изпит и изкарах 6 и направо ми я писа...надявам се да са оказали влияние и тези неща :)
Така, такааа :) информацията си е информация.. но дали не можеш да си малко по-конкретна :) защото "изпита е приятен" на мен не ми говори много :)

Как така по педагогическо общуване например не си усетила, че си на изпит :) коя тема се падна, сериозно ли ви наблюдаваха приписва ли се... кажи нещо за тези неща, моля :)
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

Ми то беше тест :) И после сценка :) На мен поне ми беше много лесно :)
Публикувай отговор

Обратно към “ФП”