СТОИЧКОВ СИ ТРЪГНА!!!
Модератори: ники, Methuselah
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
Нещо доста започна за Пенев да се говори...Но лично на мен Балъков повече ми допада като вариант.
Иначе има един доста добър треньор (българин
), който се казва Иван Колев. Едно време се занимаваше с младежите, но от няколко години води източноазиатски национални отбори...но дори и да му предложат по някаква случайност едва ли ще се замисли въобще да приеме. Жалко е наистина, но много стойностни футболни хора са по-оценени навън, отколкото в България. 
Иначе има един доста добър треньор (българин
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Само Балата ни е спасението ... Интелигентен човек, със сериозни наблюдения над играта от престоя си в Германия. Солиден стаж като помощник на Магат и Замер, добре се представя в Грасхопърс !
Но ... по всичко личи, че ще е Сашо Станков. Това може да е добро и лошо. Добро, ако не му се бъркат и той си вика хората, защото е читав треньор. Тъй като обаче горното със сигурност няма да се случи, остава да е лошо ...
Но ... по всичко личи, че ще е Сашо Станков. Това може да е добро и лошо. Добро, ако не му се бъркат и той си вика хората, защото е читав треньор. Тъй като обаче горното със сигурност няма да се случи, остава да е лошо ...
Old enough to know better, young enough to do it anyway !
- FeLiKS
- Пишете, о, братя
Хах, доста правилно наблюдение и то от момиченце(т.е имам предвид мнението на Ice_Spirit, малко по-горе
) С тия футболисти, който и да стане треньор на европейско пак няма да се класираме.Нзм защо като някой отбор зацикли и винаги изкарват виновен треньора....може би ,защото е най-лесно, но както и да е.От треньорска смяна спешно се нуждаят Испания, Холандия и Италия....ние толкова си можем....на този етап
П.С Между-другото Ice_Spirit имаш много готин аватар....
моето любимо животно определено е дракон... 
П.С Между-другото Ice_Spirit имаш много готин аватар....
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
А любимия ти метал определено е среброто
Феликс, куче еднооко, време е да дойдеш и да станеш свидетел на събитието - аз на лекции
Колкото до треньорските смени, за Италия смятам, че имат нужда от смяна на цялото население, но това разбира се си е само моето кирливо мнение, което странно защо почти никой не споделя... Холандците просто не трябва да пушат нищо холандско преди мач, а испанците... хроничен мързел... при тях няма оправия. А най-добрият футболен треньор за мен винаги ще си остане сър Адолф Хитлерсън, без да ме разбирате погрешно, не съм расист и не споделям никакви подобни идеи, важното в случая е дисциплината. В колко по-различен свят бихме живели сега, ако този иначе толкова симпатичен немски чичко беше станал футболен треньор... а не художник 
zamunda.net will never die!