СТОИЧКОВ СИ ТРЪГНА!!!
Модератори: ники, Methuselah
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
СТОИЧКОВ СИ ТРЪГНА!!!
Целият щаб на националния отбор по футбол на България начело със селекционера Христо Стоичков и главния мениджър Димитър Димитров-Херо е подал оставките си, съобщи пред БТА Димитров. Заедно с тях си тръгват и помощниците им Красимир Безински и Любомир Шейтанов. Според испанските медии Стоичков поема Селта.
"Аз не искам да остана на този пост, след като хиляди ме упрекват в интриги и бъркане на състава. Човек трябва да има морал- след като са ме обвиняват постоянно в какво ли не, смятам да отговоря по този начин", са били думите на Димитър Димитров днес, малко преди да излезе на тренировка с клубния си отбор Черноморец.
"Не мога да приема критики от членове на изпълкома, клубни президенти и медии да се сипят непрекъснато. Затова реших да се махна. Президентът на футболния съюз Борислав Михайлов знае, че съм работил честно и съм се водил единствено от интересите на националния отбор", каза пред БТА Херо.
Той е допълнил, че на същото мнение е и националният селекционер Христо Стоичков: "И на него му писна да се занимава постоянно с обвинения и да отбива непрекъснато атаки".
sportni.bg
http://sportni.bg/?tid=40&oid=1029781
"Аз не искам да остана на този пост, след като хиляди ме упрекват в интриги и бъркане на състава. Човек трябва да има морал- след като са ме обвиняват постоянно в какво ли не, смятам да отговоря по този начин", са били думите на Димитър Димитров днес, малко преди да излезе на тренировка с клубния си отбор Черноморец.
"Не мога да приема критики от членове на изпълкома, клубни президенти и медии да се сипят непрекъснато. Затова реших да се махна. Президентът на футболния съюз Борислав Михайлов знае, че съм работил честно и съм се водил единствено от интересите на националния отбор", каза пред БТА Херо.
Той е допълнил, че на същото мнение е и националният селекционер Христо Стоичков: "И на него му писна да се занимава постоянно с обвинения и да отбива непрекъснато атаки".
sportni.bg
http://sportni.bg/?tid=40&oid=1029781
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
- Калев
- Живее, за да пише
- Специалност: право
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Христо Стоичков потвърди новината, че може да поеме първодивизионния испански отбор Селта. Стоичков е казал пред каталунския вестник "Ел Мундо Депортиво", че пътува към Виго, за да подпише договор със Селта. Преди по-малко от час стана ясно, че Камата е подал оставка като селекционер на България.
Галисийска телевизия съобщи, че двете страни вече са постигнали споразумение и до броени часове Стоичков ще бъде представен като нов старши треньор на Селта. Договорът на българина ще бъде до лятото на 2008 година.
Спортният директор на Селта Феликс Карнеро нито потвърди, нито отрече новината. "Това е само една възможност", каза Карнеро.
Селта е на 18-та позиция в Примера дивисион с едва 27 точки и е застрашен от изпадане.
http://sportni.bg/?tid=40&oid=1029824
Галисийска телевизия съобщи, че двете страни вече са постигнали споразумение и до броени часове Стоичков ще бъде представен като нов старши треньор на Селта. Договорът на българина ще бъде до лятото на 2008 година.
Спортният директор на Селта Феликс Карнеро нито потвърди, нито отрече новината. "Това е само една възможност", каза Карнеро.
Селта е на 18-та позиция в Примера дивисион с едва 27 точки и е застрашен от изпадане.
http://sportni.bg/?tid=40&oid=1029824
It's peanut butter jelly time!

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Аз пожелавам успех на Ицата и дано да вземе купата на УЕФА със Селта, както е било в славното минало на тоя клуб. В националния просто не се живееше. Всеки го плюеше. Така не се работи.
Who is next?
Много добър вариант ще е Йешич, но едва ли ще остави Партизан.
Вили Вуцов за мене не е треньор, въпреки че сега бележи значителни успехи. Но цяла Каварна се смее с изцепките му

Who is next?
Много добър вариант ще е Йешич, но едва ли ще остави Партизан.
Вили Вуцов за мене не е треньор, въпреки че сега бележи значителни успехи. Но цяла Каварна се смее с изцепките му

- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Балъков - ок, ама той няма да иска, Феликс Магат - бива, ама БФС не ще чужденец, защото няма да може да се приспособи за толкова кратко, Кано Коцев - става, а Вили Вуцов - това не мога да го приема.
Както и Пламен Марков - много ми е заспал този човек. Направо Димитър Пенев да върнат.
Аз лично наистина залагам на Пената...
azzaro - пише се "комуняга".
azzaro - пише се "комуняга".
Последно промяна от feichka на 10 Апр 2007, 21:19, променено общо 1 път.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."