ЦСКА - Левски(София)
Модератори: ники, Methuselah
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Да, определено и аз така мисля нещата.За мен ЦСКА или ще бие с минимален резултат, или мача е уговорен за миролюбиво Х, толкова грозни са последните дербира между червени и сини...че направо...Ако утре ЦСКА бие с 1:0 с гол от дузпа след 60тата минута, сериозно ще се замисля дали си струва да отделям по 2 часа от живота си за български мачове... да ви кажа честно предпочитам ново 7:1, само мача да е истински и да се види, че няма уговорки. Ще ме е срам да излеза на улицата известно време, но ще го преживея, като всеки цесекар съм свикнал със срама...
САМО ЦСКА !!!!!!!!!!!!
- Xpu100
- От дъжд на вятър
ЦСКА ще играе само за победа, а Левски ги устройва и равния, така че победители ще бъдат червените - всички, които гледат футбол знаят едно правило. "Който играе и за равен - пада." Но все пак има шанс на Ники Михайлов баща му да е уредил още една Шампионска лига на синчето си...
'Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!
Не виждам как един такъв мач може да се уговори по някакъв начин за Х. Определено ЦСКА нямат никаква полза от Х, защото при равенство 99% губят шансове за титлата.
Не съм съгласен, защото Левски, имат много трудна програма, още не са срещнали софийските отбори - Локомотив и Славия, трябва да ходят и в Пловдив срещу тамошните отбори.Най-накрая играят с Литекс...
И аз не съм съгласен. Локомотив наистина е тежък мач. Славия са слабички. В Пловдив играем само с Ботев, с Локо ПД сме тук. С Литекс сме последен кръг, което нали се сещаш, че значи само 1. Левски може да си позволи 1 загуба и пак да е шампион. Бъди сигурен, че при Х сме 99,9% шампиони.
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Имам предчуствие за поредна разгромна победа над ЦСКА... :whax:
Но дори и да не стане, важното е да няма ексцесии, сблъсъци и кръвопролития този път! Да си пожелаем един нормален мач!
Но дори и да не стане, важното е да няма ексцесии, сблъсъци и кръвопролития този път! Да си пожелаем един нормален мач!
http://jorik.blog.bg/
...............................
...............................
- G.Stoyanov
- От дъжд на вятър
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
мноо зле играха, мноо..
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg