Харвард отваря филиал в България

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Паган написа:В УНСС нали им видях баловете какви бяха последния път... жалка работа.
Този път не мога да се съглася с теб! :) Имам доста дълбок поглед върху УНСС....Да, има страшно много хора, на които не им е там мястото....на които не им е мястото въобще във ВУЗ от какъвто и да било ранг.....има хора, които си мислят, че нещата, дето им ги пише в дипломата, са на някакъв друг език....Обаче! Който е влязъл там с идеята да учи, излиза невероятен специалист! Подготовката спрямо тия хора е желязна!
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
coolman
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от coolman »

То щото при нас баловете са от 25 нагоре само ... А НБУ съвсем не е място където "богаташчетата влизат, за да си вземат диплома".
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Не става дума за балове. Във Физическия като са ниски баловете какво? Лесно ли се влиза? Ами пробвайте се :D
Изображение
CasapA
От дъжд на вятър

Мнение от CasapA »

Проблемът на Физическия е, че няма кандидати, а не че тестът е труден. Повечето можещи физици(кандидат-студенти) не си пилеят времето в България, най-често взимат стипендии за Германия или САЩ.
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

CasapA написа:Проблемът на Физическия е, че няма кандидати, а не че тестът е труден. Повечето можещи физици(кандидат-студенти) не си пилеят времето в България, най-често взимат стипендии за Германия или САЩ.
това са глупости :lol:
CasapA
От дъжд на вятър

Мнение от CasapA »

не знам дали са глупости, нали не си мислиш, че, ако някой има възможност да учи навън, щеше да се откаже. Освен това имам познат, който така отиде в Германия и общо взето информацията ми не е "глупости". С тебе кво става, доволен ли си от кореистиката?
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”