Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Licenti0us написа:уф, защ0 всички ми вкарвате такива психарии,
аз толкова разчитам на този изпит.; (
Според мен изобщо не трябва да се притесняваш! Стига немският ти да е на добро ниво и да си спокойна (или спокоен - сори), нямаш грижи. Аз миналата година (да, същата, в която имаше около 70% двойки) отидох без грам допълнителна подготовка и изкарах достатъчно висока оценка, за да уча сега каквото искам. Така че не слушай останалите (в това число и мен ) и споко!
Licenti0us написа:уф, защ0 всички ми вкарвате такива психарии,
аз толкова разчитам на този изпит.; (
Според мен изобщо не трябва да се притесняваш! Стига немският ти да е на добро ниво и да си спокойна (или спокоен - сори), нямаш грижи. Аз миналата година (да, същата, в която имаше около 70% двойки) отидох без грам допълнителна подготовка и изкарах достатъчно висока оценка, за да уча сега каквото искам. Така че не слушай останалите (в това число и мен ) и споко!
Аз не ходих на курс. Симулирах правене на тестове от една зелена книжка (Auf dem Weg zur Uni или нещо подобно). Но една позната ходи и беше адски разочарована - курса бяха водили две преподавателки с коренно различни изисквания. И тя се върна от София още по-объркана, защото не знаеше коя от двете да слуша.