Здравейте!
Вестник "Дневник" търси редактор, който да се занимава с обзор на сайтовете на Европейските институции.
Позиция - ще сваля и обработва информацията и ще публикува новини в сайта на вестника - в Европейската му секция http://evropa.dnevnik.bg/
Работата е на половин работен ден от вкъщи. Заплащането е добро - граждански договор. Не знам повече информация за това, но знам, че са коректни в това отношение.
Повече инфо на този адрес http://www.karieri.bg/viewadv/?id=7385
Задавайте въпрос по e-mail на мениджърите човешки ресурси (HR-ите)
Успех!
Работа за в. "Дневник" от вкъщи
Модератор: fluffy cloud
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Работа за в. "Дневник" от вкъщи
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Супер добро, дори съм Английска филология, ма тия вропейскитe фондове и програми...
Само си представям като ме поканят на интервю и ми кажат: "А сега ми кажи какво знаеш за програмата "XYZ", специално финансирана от ЕС, която включва усвояване на 3430249324 $, кой може да се възползва от нея"... Или нещо от сорта....
Само си представям като ме поканят на интервю и ми кажат: "А сега ми кажи какво знаеш за програмата "XYZ", специално финансирана от ЕС, която включва усвояване на 3430249324 $, кой може да се възползва от нея"... Или нещо от сорта....
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Едва ли се изисква предварително задълбочено познаване на програмите. Защо все пак не опиташ! Едно интервю винаги е от полза, най-малкото за развитието ти като личност 
Успех!
п.п.
очаквам обратна връзка, ако решите да се явите, ще ми е любопитно кой е успял
Успех!
п.п.
очаквам обратна връзка, ако решите да се явите, ще ми е любопитно кой е успял
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"