просто звучи малко по-немски от нужнотоindependiente написа:Малко оф-топик, но просто това звучи култово.Smoking Mirror написа: Кацадора, по-полека. Първо - не мисля, че на този форум ще намериш каквито и да е противници и второ - многото ентусиазъм не винаги е на хубаво. Както се казва - три пъти мери, един път режи.![]()
/като човек, който се занимава с испански език, само пояснявам, че nick-a на колежката няма нищо общо с каци, а е [касадора] и означава ловуваща, преследваща/
Какво означават аватарът и подписът ви?
- GaVrosH
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Аз пък като човек, който се е занимавал дълго време с италиански, държа да отбележа че не съм имал предвид никакви каци, просто ми се стори грубо да преведа ника на колежката ти Златохуйова или Златокуроваindependiente написа: /като човек, който се занимава с испански език, само пояснявам, че nick-a на колежката няма нищо общо с каци, а е [касадора] и означава ловуваща, преследваща/
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
Приема се.Smoking Mirror написа:Аз пък като човек, който се е занимавал дълго време с италиански, държа да отбележа че не съм имал предвид никакви каци, просто ми се стори грубо да преведа ника на колежката ти Златохуйова или Златокуроваindependiente написа: /като човек, който се занимава с испански език, само пояснявам, че nick-a на колежката няма нищо общо с каци, а е [касадора] и означава ловуваща, преследваща/
- la_cazadora
- Драскач
Напротив, не е единственият начин. Човек става лош, а не се ражда лош.единственият начин да стане е да се изчистят всички "вредни елементи" в тва общество, а на останалите да се сложи по един чип в главата и да бъдат държани под непосредствен контрол постоянно..
Не става въпрос да избираш между себе си и останалите. Когато ти работиш за общността си и тя работи за тебе. И така получаваш повече от колкото ако всеки тръгне да се бъхта сам. Държавата е най-съвършената общност. Тя е измислена от хората (мъдрите), за хората. Тези, които я крадат просто не знаят каква глупост правят.щото човекът си е човек, дадеш ли му да избира, винаги ще избере себе си пред другите (изключенията са едно на 10 хиляди, примерно..) така че "далаверките" винаги ще си ги има
А кое точно ти напомня на комунизма?а иначе тая утопия дето я описваш, според мен комунизмът е най-близо до нея.. ама всички го псуват
П.П. NO KEBAPCHE TODAY!!!
Моите са достатъчно красноречиви хаха
Аватарът ми е цикламен (хаха) череп с преплетени кости на черен фон - много ме кефи! И - тенкс ту пейнт - си го имам
А подписът е цитат от изказване на една танцьорка относно танца. И смятам, че е достатъчно закачливо - подхожда ми. А и загатва адмирациите ми към това изкуство
Аватарът ми е цикламен (хаха) череп с преплетени кости на черен фон - много ме кефи! И - тенкс ту пейнт - си го имам
А подписът е цитат от изказване на една танцьорка относно танца. И смятам, че е достатъчно закачливо - подхожда ми. А и загатва адмирациите ми към това изкуство
You can shake your ass and have a spiritual experience... 
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
колежке Касадора (правилно ли го произнасям?), както казах вече, имаш някои хубави идеи, но всичките са обосновани с поне по едно "ако" (или евентуално "когато") - аз не ти правя контра в случая, просто изтъквам практическата неосъществимост на тези идеи в рамките на днешното общество, било то и "европейско"
за комунизма - ами не смея да твърдя че съм кой знае колко компетентен по въпроса, но за да не остана по-назад в спора (
): нали точно оттам тръгва идеята всеки да работи за държавата, а държавата да разпределя благинките между работещите.. това имах предвид 
ама вече много се отклонихме от темата, ако ти е интересна темата, може да продължим в друга тема или на ЛС, щото модовете ще ни "почерпят" скоро
за комунизма - ами не смея да твърдя че съм кой знае колко компетентен по въпроса, но за да не остана по-назад в спора (
ама вече много се отклонихме от темата, ако ти е интересна темата, може да продължим в друга тема или на ЛС, щото модовете ще ни "почерпят" скоро
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ами тя снимката на аватара е от преди 3 години, там съм с къса коса.. така че едва ли си ме видяла менRealSugar написа:Offtopic![]()
Tripio, възможно ли е да съм те мернала неделя следобед в 280 или има и друг, който да прилича на аватара ти
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не можеше да не се включиш..GaVrosH написа:мене може да ме причакаш в 102-то

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .