Какво означават аватарът и подписът ви?

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

independiente написа:
Smoking Mirror написа: Кацадора, по-полека. Първо - не мисля, че на този форум ще намериш каквито и да е противници и второ - многото ентусиазъм не винаги е на хубаво. Както се казва - три пъти мери, един път режи.
Малко оф-топик, но просто това звучи култово. :twisted:

/като човек, който се занимава с испански език, само пояснявам, че nick-a на колежката няма нищо общо с каци, а е [касадора] и означава ловуваща, преследваща/
просто звучи малко по-немски от нужното
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

independiente написа: /като човек, който се занимава с испански език, само пояснявам, че nick-a на колежката няма нищо общо с каци, а е [касадора] и означава ловуваща, преследваща/
Аз пък като човек, който се е занимавал дълго време с италиански, държа да отбележа че не съм имал предвид никакви каци, просто ми се стори грубо да преведа ника на колежката ти Златохуйова или Златокурова :P
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
independiente
Драскач
Специалност: Международни отношения
Курс: четвърти

Мнение от independiente »

Smoking Mirror написа:
independiente написа: /като човек, който се занимава с испански език, само пояснявам, че nick-a на колежката няма нищо общо с каци, а е [касадора] и означава ловуваща, преследваща/
Аз пък като човек, който се е занимавал дълго време с италиански, държа да отбележа че не съм имал предвид никакви каци, просто ми се стори грубо да преведа ника на колежката ти Златохуйова или Златокурова :P
Приема се. :twisted:
Аватар
la_cazadora
Драскач

Мнение от la_cazadora »

:shock: Леле, какъв ник съм си избрала. Индепендиенте е най-близо до значението му.
единственият начин да стане е да се изчистят всички "вредни елементи" в тва общество, а на останалите да се сложи по един чип в главата и да бъдат държани под непосредствен контрол постоянно..
Напротив, не е единственият начин. Човек става лош, а не се ражда лош. :wink: Средата определя характера. Ако обществото истински отхвърляше далаверджиите, те нямаше да се роят. И тогава нямаше да има нужда от чипове и т.н. В БГ този, който цака другите се гледа с почит и завист, а този, който съвестно си плаща данъците - като будала. Заради това ненормално отношение дечицата от малки вече искат да станат бандити като Пешо-репата. :evil:
щото човекът си е човек, дадеш ли му да избира, винаги ще избере себе си пред другите (изключенията са едно на 10 хиляди, примерно..) така че "далаверките" винаги ще си ги има
Не става въпрос да избираш между себе си и останалите. Когато ти работиш за общността си и тя работи за тебе. И така получаваш повече от колкото ако всеки тръгне да се бъхта сам. Държавата е най-съвършената общност. Тя е измислена от хората (мъдрите), за хората. Тези, които я крадат просто не знаят каква глупост правят.
а иначе тая утопия дето я описваш, според мен комунизмът е най-близо до нея.. ама всички го псуват
А кое точно ти напомня на комунизма? :)

П.П. NO KEBAPCHE TODAY!!! :evil: :lol:
Изображение
Аватар
Jujulita
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Jujulita »

Моите са достатъчно красноречиви хаха

Аватарът ми е цикламен (хаха) череп с преплетени кости на черен фон - много ме кефи! И - тенкс ту пейнт - си го имам ;)

А подписът е цитат от изказване на една танцьорка относно танца. И смятам, че е достатъчно закачливо - подхожда ми. А и загатва адмирациите ми към това изкуство :)
You can shake your ass and have a spiritual experience... ;)
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

аз го знаех по друг начин: You can shake your spirit and have an ass experience!
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

колежке Касадора (правилно ли го произнасям?), както казах вече, имаш някои хубави идеи, но всичките са обосновани с поне по едно "ако" (или евентуално "когато") - аз не ти правя контра в случая, просто изтъквам практическата неосъществимост на тези идеи в рамките на днешното общество, било то и "европейско" :roll:

за комунизма - ами не смея да твърдя че съм кой знае колко компетентен по въпроса, но за да не остана по-назад в спора ( :P ): нали точно оттам тръгва идеята всеки да работи за държавата, а държавата да разпределя благинките между работещите.. това имах предвид ;)

ама вече много се отклонихме от темата, ако ти е интересна темата, може да продължим в друга тема или на ЛС, щото модовете ще ни "почерпят" скоро :lol:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Специалност: Педагогика
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

Offtopic :lol:
Tripio, възможно ли е да съм те мернала неделя следобед в 280 или има и друг, който да прилича на аватара ти :)
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

Той не прилича на аватара си. Всъщност не прилича на нищо!
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

Стига се ядосва,че не съм видяла теб :) Твоят шанс е тази неделя :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

RealSugar написа:Offtopic :lol:
Tripio, възможно ли е да съм те мернала неделя следобед в 280 или има и друг, който да прилича на аватара ти :)
ами тя снимката на аватара е от преди 3 години, там съм с къса коса.. така че едва ли си ме видяла мен :) ама принципно се возя редовно на 280, кажи-речи всеки ден, айде да си чукнем среща в някой рейс :lol:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

ааа аз се возя в 280 само в неделя :lol:

Иначе - дълга коса с венче, червено яке и слушалки даже по едно време се зачудих дали да не те питам :lol:
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

мене може да ме причакаш в 102-то
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

GaVrosH написа:мене може да ме причакаш в 102-то
Не можеше да не се включиш.. :lol:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

GaVrosH написа:мене може да ме причакаш в 102-то
ее хубавоо тая неделя ще се возя в 102 :roll:

П.С. А той откъде минава и къде ходи :angel8:
Заключено

Обратно към “Други”